| Xpeedo a întrebat:

recent am vazut ca nu imi mai merg anumite site-uri... adica, ma conectez pe ele si imi zice Connection time out, ceva de genu', dar daca ma conectez cu proxy imi merge, dar se incarca mai greu (asta stiu ca e logic pentru un proxy, nu se compara cu internetul oferit de provider). Am internetul de la RCS-RDS, am sunat la ei si nu mi-au putut oferi nici o informatie legata de asa ceva. Orice idee este bine venita, am incercat toate browserele sa ma conectez gen pe: tpu.ro, mojang.com sau alte site-uri care imi dau connection timeout. Eu in general folosesc Firefox. Daca mai aveti nevoie de informatii sau alte chestii puteti sa lasati un comentariu.

7 răspunsuri:
| Xpeedo explică:

Eu am postat intrebarea de pe un proxy, altfel daca nu eram pe proxy nici nu puteam intra pe TPU sa postez intrebarea. Dar totusi, Google-ul merge sau YouTube-ul.

| Marinescu_Teo_1999 a răspuns:

Vezi daca ai setata ora corect!

Răspuns utilizator avertizat
| Xpeedo explică (pentru Marinescu_Teo_1999):

Ora la windows sau ora la router? Fii precis.

| Xpeedo explică (pentru MrHello):

Am folosit mai demult malwarebytes atunci cand am avut un 'lpk.dll' care a fost creeat in toate folderele, acum nu mai e, dar dupa cand am incercat sa intru pe un forum mi-a blocat ip-ul de la site-ul ala si l-am sters, dar o sa incerc sa dau o scanare sa vad daca o sa imi mearga TPU si mojang.com inapoi si alte site-uri care tot la fel imi dau connection time out, doar ca si la Minecraft imi da asa ceva, adica nu se poate conecta la skins.minecraft.com, si imi da failed to login cand ma conectez pe un server premium (eu am premium).

| Marinescu_Teo_1999 a răspuns:

Ora de la win

| Xpeedo explică:

Multumesc de ajutor, problema a fost de la regedit, niste protocoale TCP/IP configurate aiurea, le-am configurat cu cap.