anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa zicem intr-un buget de 3500 lei ar incapea 8 Gb ram si GTX 770? As prefera sa nu treaca deloc de 3550 si sa aiba si DVD credeti ca ar merge?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce anume sa incapa? Ca nu ai precizat.O caruta, o pisica?

| Stefxn a răspuns (pentru darrio2007):

Daca esti prost si nu intelegi nu comenta aiurea. Ma refer la un sistem complet ce altceva ar putea costa 3500 lei.

| darrio2007 a răspuns (pentru Stefxn):

Prost esti tu ca nu stii sa spui ce vrei.Dovada ca am fost singurul care s-a deranjat sa iti raspunda.Bine ca nu ti-am raportat-o ca irelevanta.

| KodrutZ a răspuns:

Ce rezolutie are monitorul? Pastrezi monitor si perferice pe care le ai acum, nu? Mai degraba o lasi mai moale cu placa video si pui un SSD. Anyway, uite ce ar intra in cerintele tale...http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/757292/
P.S. Am facut wishlistu' asta special pentru tine. Nu te speria de placa de baza ca e ieftineala, e stabila si are tot ce trebuie (SATA3, USB 3).

Se vede ca habar n-ai pe ce lume traiesti. Du-te inapoi la viata ta copile nu te mai deranja sa raspunzi prostii daca nu stii despre ce e vorba

| ITMania a răspuns (pentru Stefxn):

O R9 280X de la AMD nu suna mai bine la 1300 lei, cu performanta identice cu GTX 770?

Copilul care ma crezi are copii de varsta ta. Daca vrei sa fii ajutat da mai multe detalii.Copile!

Imi pare rau ca nu stii sa citesti. Intrebarea ta: ce anume sa incapa? Pai daca nu stii sa citesti mai citeste odata scrie IN 3500 SA INCAPA 8 Gb ram si GTX 770 asta e sa incapa dar ce chestie scria chiar din intrebare. Wow stai ca sunt 2 adulti mai sus care au inteles :O

Hai ca esti penibil, baietas! Daca vrei sa incapa baga-i mai inghesuiti.

| KodrutZ a răspuns (pentru Stefxn):

Ai pus intrebarea asta ca sa faci o treaba sau ca sa te iei cu darrio la troleala? Ce zici de wishlistu' ala, pareri ceva?
P.S. Ai musai nevoie de DVD? Mai mult incurca... si acuma gasesti mai tot online, poti sa instalezi OS-ul de pe stick...