Da suporta sata 3, isi recomand ssd de la Samsung, merita cumparat
Stocare
Capacitate HDD 500 GB
Viteza HDD 5400 rpm
Interfata SATA
Tip Hard disk 2.5 inch
Nu arata nicăieri în specificații ca suporta standardul sata3. Nici în cele câteva reviewuri. Care e anul de fabricație?
Oricum, fizic e compatibil, doar ca nu vei avea parte de surplusul de viteza, în caz ca nu suporta sata3.
Daca ești mulțumit cu viteza echivalenta sata2, care e oricum cel puțin dubla fata de HDD, îl cumperi și testezi apoi viteza la copiere.
Daca laptopul e produs după 2012, sunt 90% șanse sa aibă sata3.
DA, orice laptop suporta, chiar daca laptop-ul are sata1, pentru ca sunt compatibile intre ele
si iti spun asta fara sa verific ce laptop ai, si sunt foarte sigur
Cum pot face partiile de pe c si d si desktop ca mi s-a stricat si hard diskul functioneaza dar ca imi trebuie datele de pe vechiul pc pe noul pc inclusiv desktop
Poti sa cumperi o solutie de usb-sata externa, dar, daca ti s-a stricat hdd-ul (si la Laptop inseamna in general BAD-uri) nu stiu cat o sa mai recuperezi
https://cablu-conector.compari.ro/f:pret=50-5600000/? st=sata+adaptor&orderby=1
iar la un SSD de 250G eu nu as face C si D ci numai C, pentru ca spatiul e mai putin si mai devreme sau mai tarziu o sa se umple
Eu sunt alt utilizator nu am 250gb ci 1 tb
Ah, ok, atunci la instalare faci o partitie de windows cat iti trebuie (100-140G) si cand termina de instalat faci si restul din disk manager
Dupa specificatii pe mai toate laptopurile merge ssd fiindca e la fel de mare cu cel care este an el.
anonim_4396 întreabă:
Mzgrrrr întreabă: