| Xenoverse a întrebat:

Saptamana viitoare vreau sa achizitionez un SSD de 250 gb pentru laptopul meu HP 15-G011SQ si vreau sa stiu daca laptopul meu suporta SSD de Sata 3?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suportă.

| RAY a răspuns:

Da suporta sata 3, isi recomand ssd de la Samsung, merita cumparat

Stocare
Capacitate HDD 500 GB
Viteza HDD 5400 rpm
Interfata SATA
Tip Hard disk 2.5 inch

| iwefgOficiall a răspuns:

Dupa specificatii pe mai toate laptopurile merge ssd fiindca e la fel de mare cu cel care este an el.

| ziftode a răspuns:

DA, orice laptop suporta, chiar daca laptop-ul are sata1, pentru ca sunt compatibile intre ele
si iti spun asta fara sa verific ce laptop ai, si sunt foarte sigurwinking

| Terzea_Victor_1991 a răspuns (pentru ziftode):

Cum pot face partiile de pe c si d si desktop ca mi s-a stricat si hard diskul functioneaza dar ca imi trebuie datele de pe vechiul pc pe noul pc inclusiv desktop

| NLS a răspuns:

Nu arata nicăieri în specificații ca suporta standardul sata3. Nici în cele câteva reviewuri. Care e anul de fabricație?
Oricum, fizic e compatibil, doar ca nu vei avea parte de surplusul de viteza, în caz ca nu suporta sata3.
Daca ești mulțumit cu viteza echivalenta sata2, care e oricum cel puțin dubla fata de HDD, îl cumperi și testezi apoi viteza la copiere.
Daca laptopul e produs după 2012, sunt 90% șanse sa aibă sata3.

| ziftode a răspuns (pentru Terzea_Victor_1991):

Poti sa cumperi o solutie de usb-sata externa, dar, daca ti s-a stricat hdd-ul (si la Laptop inseamna in general BAD-uri) nu stiu cat o sa mai recuperezi
https://cablu-conector.compari.ro/f:pret=50-5600000/? st=sata+adaptor&orderby=1

iar la un SSD de 250G eu nu as face C si D ci numai C, pentru ca spatiul e mai putin si mai devreme sau mai tarziu o sa se umple

| Terzea_Victor_1991 a răspuns (pentru ziftode):

Eu sunt alt utilizator nu am 250gb ci 1 tb

| ziftode a răspuns (pentru Terzea_Victor_1991):

Ah, ok, atunci la instalare faci o partitie de windows cat iti trebuie (100-140G) si cand termina de instalat faci si restul din disk manager