| Valy800 a întrebat:

scuzati categoria nu am stiut unde sa pun deci am o problema foarte grava la windows am dat open with... la ceva si acum imi apare nu stiu cum sa zic am pus o imagine ca sa imi fie mai usor
http://minus.com/i/VTaCftlFuiPZ
Va rog ca nu vreau sa stau asa tot timpul :(( si cum am sa mai deschid programele si de reinstalat windowsul nu vreau ca de abia peste 1 luna 2 o sa il reinstalez va rog veniti cu sugestii ca pot deschide programele dar printr-o metoda ciudata si na dureaza si mult ca prima oara am vrut sa deschid cu winrar

3 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Pai acel ceva este posibil sa fie virusache si ti-a aparut toate iconurile drept Mozila. Daca doresti cautama pe skype :adryano2411 sau Messenger:itsoft2011 si vb sa te rezolv. Osa intru la tine in pc si vedem ce este acolo

| RaduTN a răspuns:

Salut Valy. De ce nu vrei sa iti reinstalezi windows-ul? Vezi ca ai windows-ul expirat si o sa iti mearga greu. Doar reinstalarea windows-ului va rezolva totul.

| Valy800 explică (pentru RaduTN):

Mi l-am reinstalat dupa ce intr-o zi nu mai mergea sa intru pe desktop mi-am bagat si windowsul 7 care trebuia ca ala care il avea era unu build si nu mai stiu cum