| suleymann a întrebat:

sunt nou pe aici ..am achizitionat o placa video de curand ati radeon 5450 HD si imi sta la 60grade fara sa fac nimic pe pc! Este normala temperatura? si pe deasupra nici nu imi arata numele placii care o am ..imi scrie ati radeon 5400 hd series iar in furmarkmi-o recunoaste ca fiind ati radeon 5470

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Sistemul de racire pasiv nu este asa eficient.
ati radeon 5400 hd series= adica din seria 5400. Programul iti spune 5470 pentru ca probabil nu are modelul ala si o aseamana la caracteristici cu ceva, in mod automat.

| suleymann explică (pentru Salontanul):

Ciudat este ca placa video este 5450 hd si mi-o arata ca fiind 5400

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru suleymann):

Da. O arata in mod generic ca fiind din seria 5400 ne stiind s-o specifice. Fiecare serie are caracteristicile ei si asa o deosebeste.
Am sa-ti exemplific cu ce am patit eu. Am avut boxele bagate in computer. Ca sa nu ma mai incurce firul de la casti pe masa (castile erau bagate in boxe ca n-am loc frontal pentru ele) am zis sa scot boxele si sa bag castile direct in placa de sunet (am firul foarte lung la ele). Cand am facut schimbarea computerul si-a dat seama ca am schimbat tipul de device conectat. N-a stiut ce este dar a deschis un panou de control cu trei optiuni: boxe, casti sau microfon. Eu am pus pe boxe sa vad ce face. A blocat calea audio. Cand am pus pe casti a mers. Desi castile sunt tot difuzoare ca si boxele a simtit ca-i diferenta.