Nu ..nu trebuie sa faci o facultate..si eu sunt la mate info si mai vin uneori studenti de la poli sa isi promoveze facultatea.tin minte ca ne-au spus foarte clar ca nu are rost sa facem o facultate ca sa devenim designer web.din facultate iesi programator ....probabil o sa faci la tic si site-uri.dar asta e o chestie de pasiune ..trebuie sa iti placa ..si inveti din mers.sau poti sa inveti de la altcineva.dar clar trebuie sa fii dispus sa faci asta si sa ai anumite inclinatii:*
Nu este neapărat să faci o facultate pentru a profesa ca şi web designer! Dacă îţi place ceea ce faci şi pui suflet, eşti pe drumul cel bun!
Eu consider si nu consinder, chiar simt ca am inclinatie spre web design.
Oricum, web design-ul l-am invatat si inca il invat singur, doar ca nu as vrea sa ma intalnesc la sfarsit la o firma si sa ma intrebe, pai de ce ai facut facultatea de mate-info si nu aia de arte.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Ce clasa esti? sa inteleg ca tu iti doresti o facultate, nu? ce facultate iti doresti?
si, da. este bine sa ai o facultate facuta si e bine ca facultatea respectiva sa se plieze pe ceea ce ti doresti tu, insa zic ca nu are rost sa faci politehnica, unde faci multa fizica si info (programare) pentru a deveni web-designer.sunt multi care se ocupa de site-uri, sa le administreze si chestii de genul, inca din liceu.ti-am zis :important este sa te desurci sa stii ce faci si sa iti placa. daca tu descoperi asta e foarte bine.eu sunt fata si sunt la mate-info.am ajuns aici pentru ca imi placea mult matematica,informatica nici nu stiam ce implica.iar apoi mi-a fost greu pentru ca nu stiam info, dar am invatat si acum o inteleg, e logica, nu pot spune ca imi place, insa nici nu imi displace.in schimb am descoperit ca matematica era diferita.de fapt nu era, am avut un prof naspa si nu prea mi-am mai invatat. oricum acum recuperez, insa nu stiu ce facultate o sa fac.e greu sa iau o decizie.asta spun, macar tu stii ce iti place. succes!
ch0c0latemix întreabă: