anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

uitati-va la aceasta poza si ziceti-mi de ce imi tot arata asa cand sunt pe TpU.

===== http://postimg.org/image/xz4afau27/

imi tot da crash, cand dau X nu imi merge si dupa 5 secunde ma da la pagina initiala, cea cand intri pe TPU prima oara. am vazut in ultimele zile mi se intampla de 4 5 ori pe zi si nu stiu de la ce anume, daca aveti idee
ps; exact asa e chenarul, nu am modificat nimic

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Ia dezactiveaza adblock.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sltlp):

Il am de 5 luni si problema asta e de 6 zile, nu vad relevanta

| DeyCj a răspuns:

Este relevantă.Și acest site ca toate de pe net, trăiesc din publicitate plătită decent. Pătrățelul ăla este de fapt o reclamă plătită de vreo firmă pentru a fii postata în felul acesta pe TPU.
Dacă știi că folosești google Chrome, atunci știi că crash-urile când ții filmu mai fain, crash-uri la solicitara la mafim a PAPAi-ului, sunt normale.Da, ai ghicit Google chrome este instabil, si în teste pe Windows.
Pe linux nu își permit să facă prostii de astea, că acolo dacă softul nu e stabil nu are ce căuta în repositoryes, ca este testat riguros înnainte de a fii pus în depozite.
Remediu
Una bucată Firefox ca browser de internet și vei vedea că nu va mai da crash chiar de ai activ Adblok-ul pe el.Eu pe ăsta îl folosesc sub linux și tot așa ca ție, îmi apare chestia aia dar nu dă crash.succes