Sistem foarte bun dar si scump cred. O placa de baza care sa fie compatibila cu procesorul i7. paca audio una 5.1 ar fi buna si memoria ai putea sa mai pui 2 gb sa fie 6... sper ca te-am ajutat
Probabil n-ai citit bine..Am o memorie ram de 8GB, deoarece sunt 2 kituri de 4.Si..Nu m-a costat chiar asa de mult...30 de milioane.
Dar de una 7.1 ce zici? Mai exact, modelul urmator :
http://www.emag.ro/......EPXZ7BBBM/
Salut ai putea sa iti iei o placa de baza de genul -
Placa de baza ASRock H61iCafe
Imagine produs
Informatii produs
Pret cu TVA:347, 99 RON
Disponibilitate: Nu este in stoc
Garantie tehnica: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
Specificatii produs
General
Format ATX
Soclu procesor 1155
Producator chipset Intel
Model chipset H61
BIOS 32Mb AMI UEFI Legal BIOS with GUI support
Supports Plug and Play
ACPI 1.1 Compliance Wake Up Events
Supports jumperfree
SMBIOS 2.3.1 Support
IGPU, DRAM, PCH, CPU PLL, VTT, VCCSA Voltage Multi-adjustment
Procesoare suportate Intel 2nd generation Core processors
Interfata grafica PCI Express x16 2.0
Placa video integrata Necesita procesor cu tehnologia Intel HD Graphics
Placa audio integrata 7.1 Audio with Realtek ALC887
Placa retea integrata 10/100/1000 Gigabit LAN by Atheros AR8151
Numar SATA-II 4
Numar SATA-III 2
Memorii Suportate
Tip memorie DDR3
Memorie maxima 16 GB
Numar sloturi 4
Tehnologie Dual channel
Frecvente suportate 1333/1066 MHz
Sloturi
PCI Express 2.0 x16 1 (x16)
PCI Express x1 2
PCI 2
Conectori Back Panel
PS/2 Tastatura 1
Optical S/PDIF out 1
VGA 1
DVI 1
HDMI 1
RJ-45 LAN 1
USB 2.0 4
USB 3.0 2
Suport audio 7.1
dupa mine report calitate/pret destul de bun dupa mine, uitat'te si da'ti o parere..
Da,eu piesele le am cumparate sunt asezate in cutiilore lor.Ar trebui doar sa le montez.Cu fix-pixul...Eu mi-am dorit sa-mi fac un calculator de viitor.Adica,sa duca jocurile de acum pana in urmatorii 5-6 ani. Scuza-ma.dar nu am inteles ce vreiai sa zici cu placa video... Poti repeta, mai clar?
Multumesc.
Chiar daca GTX 650 Ti Boost e de 2GB, DDR?
Chiar nu am idee ce inseamna OC... ...
Cum adica daca am un sistem cat de cat OK? Pe asta nu am inteles-o...
Pai,as mai avea nevoie de o placa de baza si o placa de sunet...Sa nu fie chiar scumpe, deoarece am bagat ceva maruntis in PC-ul acesta. Sper sa merite.A, da si mi-ar mai trebui si o sursa..Gasisem o carcasa + sursa de 550W, ce zici e flosc-plosc, sau merita? Mentionez ca pretul lor e de 111lei.Un sfat?
MB...Nu prea stiu ce inseamna.
RAM-200 lei.
Carcasa.- 80-100lei.
Sursa.-Una buna. Sa tina
Totul se rezuma undeva la 700lei.
Am revenit cu o noua combinatie:
Nu stiu daca as putea sa le returnez, dar daca tu ziic ca i5 merge mai bine pe jocuri, ce zici de combinatia urmatoare:
Procesor Intel® CoreTM i5-3470 3200MHz, IvyBridge, 6MB, socket 1155, Box +Placa video ASUS nVidia GeForce GTX660, 2048MB, GDDR5, 192bit, DVI, HDMI, PCI-E?
Ti-am dat id-ul pe privat...Si da, m-am decis sa le returnez..Probabil,tu stii mai bine ce e bine si ce nu`.
Nu te lasa inselat de copia mea penala. O sa iti recomande o configuratie pe PCGarage, unde te va obliga sa foloseste un voucher special al lui, ca sa faca bani din achizitia ta. Si mereu, va fi o configuratie scumpa si cu componente prost alese. Uita-te la toate intrebarile unde am primit funda, vei vedea ca si copia mea a scris si intotdeauna a oferit o configuratie mai proasta. E alegerea ta daca te lasi inselat si pacalit. Eu nu spun mai mult, te las pe tine sa decizi, vrei sa-ti iei teapa sau nu.
Sanatate si multa bafta!
Ce vrei să spui prin "copie penală"? Eu am pus o întrebare... Dacă tot ai răspuns, de ce nu răspunzi conform subiectului? Aştept o explicaţie pentru propoziţiile scrise.
Of, iarta-ma ca m-am bagat aiurea in seama, am inceput sa fiu isterizat de acest mizer care distruge raspunsurile pe TPU.
Ca sa te pot ajuta, am nevoie de cateva detalii:
- care este bugetul MAXIM alocat acestui PC
- vei face OC la procesor?
- ce vei face cu PC-ul?
- ai nevoie de monitor? ce piese iti trebuie exact?
- eventual arata-mi ce PC te gandesti sa cumperi.
Multumesc frumos.
Nu este nimic. Bugetul MAXIM cred ca se învârte undeva la 3000 de lei.Sincer să fiu, aş cam vrea sa fac OC.PC-ul va fi folosit pentru crearea jocurilor, precum şi pentru gaming..Mai mult pentru GAMING.Monitor...Am deja unul.Dar cred ca-mi voi lua altul.Eu ÎNCĂ NU AM RETURNAT PIESELE SUS MENŢIONATE.PC-ul îl voi face pe piese... Piesele le-am menţionat mai sus.
2800 lei - Turbo 3600MHz: http://www.mediadot.ro/wishlist/29853/
Ce ti-am pus? O placa de baza de super calitate, un hdd de generatie noua cu platan 1TB si cap de citire imbunatit, 8GB ram 1600MHz cu 1.5v si CL8, o SUPER placa video cu suport CUDA si CADOU jocul Metro Last Light.
Bonus la MediaDOT primesti ansamblare gratis, daca nu ai timp sau nu te pricepi foarte bine la componente.
Cum ti se pare? :) Ce sa modificam?
Păi,în primul rând mulţumesc de ajutor, dar poate tu te pricepi mai bine.Nu mai bine ar fi fost ca în loc de HDD să pun SSD? Stiu ca are o durata de viata mai lunga, si ca este mult mai rapid..Procesorul...Eu,as fi dorit sa imi pun un i7, deoarece mi se pare mai de viitor.Este mai bun i5-ul ales pentru gaming?
In gaming nu este nici o diferenta intre ele. Vei vedea diferente doar in randari, editari si alte chestii de grafica, chestii avansate, nu jocuri.
SSD-ul este mult mai rapid, dar unul OK de 120GB costa ~450 lei.
Sincer sa fiu... Nu prea mai am incredere nici in tien. Citind raspunsurile tale, mi-am dat seama ca esti un reprezentant al MediaDOT...Este asa?
Pune o configuratie in cosul PCGarage si exact aceleasi componente in cosul MediaDOT. Tine cont ca la ultimii ai ansamblare GRATIS si de asemenea, tot GRATIS ai si update de bios la placa de baza. Deci, lucrez la ei sau nu?
Raspunsul este clar NU, recomand doar sa cumperi din cel mai ieftin loc posibil, atat.
Uita-te la ce iti recomand acel hot, vei vedea ca e un voucher acolo. Ti se pare ca eu iti bag vreun voucher pe gat? Deci lucrez sau nu?
Nu m-a deranjat intrebarea ta, m-a amuzat. E greu sa mai diferentiezi ajutorul sincer de hoti nesimtiti in zilele noastre, asta trebuie sa recunosc.