| blintzz a întrebat:

Vreau sa FORMATEZ HDD unde este instalat WINDOWS'ul.
M-am dus in MY COMPUTER si am dat click dreapta si nu pot sa dau FORMAT.
Am probleme cu PC'ul de azi sad
Si vreau sa formatez HDD.

Răspuns Câştigător
| ursey a răspuns:

Esti sigur tu ca trebuie sa stergi toate partitiile ca sa formatezi doar C? cand intalezi windowsu reformatezi doar C ca sa nu pierzi poze si alte documente din D am mai vazut eu din astia care stiu sa faca windowsu si cand te duci pe urma lor se plang oameni ca au pierdut tot

13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

1) Nu poți formata partiția de windows direct din windows!
2)Dacă nu știi ceea ce faci, lasă-te! Cheamă pe cineva care se pricepe.
3)Formatarea HDD duce la pierderea informațiilor respectiv a sistemului de operare care trebuie instalat ulterior!

| figaro a răspuns:

Buna,nu poti formata partita pe care se afla windowsul numa daca il reinstalez.

| Celentano1 a răspuns:

Hardul,in compartimentul in care ai instalat windows-ul, se formateaza doar cand vei dori sa reinstalezi alt windows.De aceea nu se formateaza asa simplu, ca orice altceva. Eu zic sa iti reinstalezi windows-ul daca spui ca ai probleme cu pc-ul. bafta

| Evolution a răspuns:

Tu ştii ce e ala HDD rolling on the floor?
Ca sa formatezi hard diskul trebuie sa pui cd-ul cu instalarea de windows in pc si dupa sa stergi toate partitiile, asta inseamna format si sa iti faci altele si dupa dai install normal la windows.
Cum vrei sa iti mearga pc-ul tau fara windows laughing?
Eu nu inteleg cum gandesti tu, instalezi un alt windows si stergi tot din pc.

| itsoft a răspuns:

De unde esti man, vb si te ajut eu si til instalez cautama pe itsoft_2011

| Danzell a răspuns:

... ia gandeste-te putin. daca dai sa iti formateze C-ul, acolo unde e instalat Windowsul, ce crezi ca se poate intampla?

teoretic nu ar putea indeplini functia de formatare. e ca un om care daca ii dai una in cap cade pe jos.
cum au mai zis si tipii de mai sus, formatarea nu o poti face decat prin optiunile oferite la insalarea unui nou sistem de operare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa formatezi HDD-ul inseaman sa stergi tot din hard disk. Asta inseaman ca pierzi tot, nu se mai vede nimic pe ecran. HDD-ul se formateaza la reinstalarea windows-ului.Da-i ne de telefon utilizatorului are vrea sa te ajute si prin telefon poti face exact cum zice el.Asta numai daca ai un cd cu windows la indemana.

| ombladon a răspuns:

Este ca si cum ti-ai taia creanga de sub picioare.

| Evolution a răspuns (pentru ursey):

El a intrebat cum se formateaza HDD-ul, HDD-ul include toate partiile, doar daca nu are si alt HDD separat happy

| ursey a răspuns (pentru Evolution):

Citeste mai bine ce scrie "Vreau sa FORMATEZ HDD unde este instalat WINDOWS'ul" probabil D deja l-a formatat

| blintzz explică (pentru ursey):

Am reinstalat windows-ul.

| ursey a răspuns (pentru blintzz):

Pai asta era singura optiune ca sa formatezi partitia cu windows

| Evolution a răspuns (pentru ursey):

Pai da ma dar el s-a exprimat prost, eu de unde sa stiu ca C e singura partitie de pe acel HDD si are un alt hdd cu o singura partitie separat? credeam ca are un HDD cu mai multe partitii.
Ma rog...