Uite 945, cel mai mic pret http://olx.ro/oferta/amd-phenom-ii-x4-945-cpu-ID2JnLn.html#cd2af2b018
sau amd athlon :http://olx.ro/......2Pgyl.html
Mai bine daca ai bani ia 945, nu-ti recomand athlon.E mai mult pentru. business.Nu lucreaza prea bine tehnologia grafica in jocuri.
Ai dreptate, nu se mai fabrica. Trebuie sa-ti cauti unul SH. Uita-te pe olx sau de preferat pe okazii de la useri premium, in general cei cu note bune.
Placa aia de baza oricum e cam batrina si nici nu are condensatori solizi, asa ca daca nu vrei sa iti gasesti procesor si peste citeva luni sa te apuci sa iti cauti placa, sfatul meu e sa te orientezi catre o platforma noua. Intel, AMD, nu conteaza, dar sa fie ceva "la zi".
Dupa parerea ta merita sa cumpar SH fara garantie? dupa mine preturile sunt destul de mici in comparatie cu cat costau pe Emag, adica 380 phenom-ul respectiv 330 athlon-ul
Eu zic,ca da. Ultimul Pc care mi l-am facut,crede-ma l-am facut cu toate piesele de pe olx(sursa,placa de baza,video,ram,procesor,hard),unitatea optica si carcasa o aveam.Ei, le vand asa ieftin, deoarece altii le aduc de afara foarte ieftine, altii, cum bine stii exista piese mult mai bune decat astea si de sigur mult mai scumpe, cu care altii isi fac pc uri gaming mult mai scumpe.din momentul asta ei nu mai au nevoie de o piesa(care a avut-o) si o vinde cat mai ieftin doar ca s-o vanda(oricum maj. au bani).Si plus ca mai se si intrec in reduceri ca sa scape de ele.Eu asta ami invatat.In afara de piesele pc am mai luat multe gadgeturi de pe olx. si okazii,si nu am luat nici odata plasa.Iar cu transportul e usor ca este posta romana(mai putin un hdd nu e recomandat sa fie trimis prin posta deoarece poate face bad uri,desi eu si hardul tot prin posta l-am luat Bucuresti-Suceava). Deci eu iti recomand,suna sau comunici prin mesaje,vezi de ce le vinde, intrebi si daca ti se pare om de incredere, sftul meu e sa cumper, ii spui si tu sa o impacheteze bine si toate cele(sau poate esti din acelasi judet si il ei direct din mana), depinde de unde esti! Bafta iti urez! Si numai noroc cu procesorul!