Placa ta de baza suporta placa video (sunt pci-e x16x generatia 3.0 amandoua). S-ar putea sa ai nevoie de o sursa noua. Placa ta video are nevoie de alimentare separata cu 6 pini. Surse Deluxe de 450w sunt multe modele... oricum este cam mica. Orienteaza-te la o sursa de 600-650w.
400w reali sunt mai mult decat suficienti pentru rx 460, sa iei 600-650w este porcarie. Am eu pe sursa de 500w sirtec high power 80+ bronze, un rx 480 si i7 6700 + 5 vent la carcasa.
Multumesc mult!
Sistemul va functiona in configuratia specificata de tine. Dar:
- sursa chiar daca va duce placa respectiva ca si putere de output, asigura-te ca ai conector pentru placa. Recomandat ar fi sa te orientezi spre o sursa mai "brand" pentru ca ofera mai multa stabilitate si protejeaza mai bine componentele.
- procesorul este un pic cam slab si s-ar putea ca placa video sa nu isi atinga maximul de potential.
Sursa nu stiu daca duce fiindca placa are nevoie de alimentare separata. Verifica daca sursa ta are un cablu pentru alimentare pci-e de 6pin, si daca are este totul in regula. Sistemul in sine este foarte bun, si va duce perfect jocurile cu acel rx 460, doar ca sursa este slabuta parerea mea
Foarte ok configuratia eu zic ca sursa este bunicica dar acum depinde si cat de vechie e ca na... daca o ai de ceva timp e normal sa nu fie la fel de buna ca una din 2015-2016... Sfatul meu cumpara una de 500-550w Ca poate mai vrei sa schimbi si procesorul in timp