| Ismail_Iuxel_2000 a întrebat:

Vreau sa imi cumpăr o placă video SAPPHIRE Radeon™ RX 460 NITRO OC, 4GB GDDR5, 128-bit şi nu ştiu daca imi va merge pe aceste componente, Processor Intel i3 3240 3, 4 GHz, Rami HyperX 8GB DDR3, Placa de bază ASUSTeK B75M-A (LGA1155) Cred ca e Ddr3 si ea
Sursa Deluxe 450 W
Chiar nu stiu... va rog mult sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Zack_Dudu_1989 a răspuns:

Placa ta de baza suporta placa video (sunt pci-e x16x generatia 3.0 amandoua). S-ar putea sa ai nevoie de o sursa noua. Placa ta video are nevoie de alimentare separata cu 6 pini. Surse Deluxe de 450w sunt multe modele... oricum este cam mica. Orienteaza-te la o sursa de 600-650w.

5 răspunsuri:
| Cliar a răspuns:

Sursa nu stiu daca duce fiindca placa are nevoie de alimentare separata. Verifica daca sursa ta are un cablu pentru alimentare pci-e de 6pin, si daca are este totul in regula. Sistemul in sine este foarte bun, si va duce perfect jocurile cu acel rx 460, doar ca sursa este slabuta parerea mea

| Cliar a răspuns (pentru Zack_Dudu_1989):

400w reali sunt mai mult decat suficienti pentru rx 460, sa iei 600-650w este porcarie. Am eu pe sursa de 500w sirtec high power 80+ bronze, un rx 480 si i7 6700 + 5 vent la carcasa.

| dfeel a răspuns:

Sistemul va functiona in configuratia specificata de tine. Dar:
- sursa chiar daca va duce placa respectiva ca si putere de output, asigura-te ca ai conector pentru placa. Recomandat ar fi sa te orientezi spre o sursa mai "brand" pentru ca ofera mai multa stabilitate si protejeaza mai bine componentele.
- procesorul este un pic cam slab si s-ar putea ca placa video sa nu isi atinga maximul de potential.

| EkToR a răspuns:

Foarte ok configuratia eu zic ca sursa este bunicica dar acum depinde si cat de vechie e ca na... daca o ai de ceva timp e normal sa nu fie la fel de buna ca una din 2015-2016... Sfatul meu cumpara una de 500-550w Ca poate mai vrei sa schimbi si procesorul in timp laughing

| Ismail_Iuxel_2000 explică (pentru Zack_Dudu_1989):

Multumesc mult!