| Sergiu44227 a întrebat:

Vreau sa imi instalez windows 8.1 PRO, dar nu stiu daca va functiona bine pe pc-ul meu, Am urmatoarele-Proccesor AMD Athlon X2 240e.2, 8 GHz/2 GB de RAM, DDR3/Si o placa de baza ECS MCP61M-M3,Versiunea 7.0/Si 500 GB de memorie.Astept pareri, dau Funda.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ar trebui sa-ti mearga multumitor.

| stlucian a răspuns:

Va merge fara probleme
Dacă doriți să rulați Windows 8.1 pe PC, iată de ce aveți nevoie:

Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu suport pentru PAE, NX și SSE2 (mai multe informații)

RAM: 1 gigabyte (GB) (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)

Spațiu pe hard disk: 16 GB (pentru 32 de biți) sau 20 GB (pentru 64 de biți)

Placă video: dispozitiv grafic Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM

http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/system-requirements

| Seby90 a răspuns:

Daca sare vreunu cu xp, sa faci cdul cu xp bucatele si sa i-l bagi pe gat.

8.1 Merge mai binisor ca 7. O sa mi-l pun si eu maine cred, o sa schimb niste componente prin pc si oricum trebuie sa il instalez, sa imi spui daca esti multumit cu el.

| SouLIce a răspuns:

Va functiona

| RAY a răspuns:

Eu isi recomand windows 7 dar faci ce vrei tu e pc tau

| Sergiu44227 explică (pentru Seby90):

Sunt extrem de multumit, chiar acum am terminat instalarea.

| Seby90 a răspuns (pentru Sergiu44227):

Maine imi ajunge si mie SSD-ul si celelalte HDD-uri, placa de baza si placa video, si dupa ce le schimb imi instalez si eu windows 8.1, sunt deja extrem de nerabdator :d. Sper sa pot pleca doar de la munca sa prind curierul. happy

Daca ajungi sa joci ceva ce ai jucat si pe 7 poti sa imi spui daca simti vreo diferenta semnificativa?

Anyways, mersi mult de informatii.

Am jucat Battlefiled 3 si merge super ok, pe windows 8.1 poti sa descarci jocuri si aplicati, ca pe un telefon android, dar editate pentru windwos si control al tastaturi.La jocuriile pe care le jucam pe windows 7, si acum merg tot la fel, nu este nici-o diferenta. Apropo, tu vrei sa cumperi Cd-ul cu windwos 8 sau il iei Crack?

E cumpar laughing...

Problema e ca nu gasesc nici-un stick sa isntalez windowsu, trebuie sa vad cum safac...

Instaleazati prima data Windows 7, apoi nu mai iti trebuie cd sau stick ca sa instalezi windows 8. Faci un upgrade, uite linkul pentru 8:https://www.facebook.com/......8128832393

Am facut SSD-ul bootabil cu imaginea de boot a windowsului, am scos celelalte HDD-uri, am instalat windows 8, si dupa am scos boot source-ul si din msconfig am scos installeru de windows 8 si gata, am formatat celelalte 2 hdduri si am avut parte de fresh everything.

Placa video noua, ssd, hdd... zboara. Plus ca windows 8 pare sa fie net superior, pana si wirelessul merge bine si parca si placile de sunet se descurca mai bine.