| CristianoRonaldo10 a întrebat:

Vreau sa-mi i-au un calculator nou, mai mult pentru gaming, dar nu foarte scump.Am gasit un pc si as vrea sa stiu ce jocuri merg pe pc-ul asta: Myria Stylev6 cu:
procesor:trinity amd a4-5300 3.4 ghz
ram: 4gb
placa video:amd radeon hd 7480d
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Uite un sfat prietenesc. Vad ca unitatea aia ein jur de 1100. Eu zic sa mai strangi, pana pe la 1300-1400, ca de nu, o sa plangi. Vad ca ici ca nu vrei la rezolutie maxima. Dapai sa te bucuri ci sistemul ala daca o sa le deschida pe unele dintre ele. Gen nfs the run, aleatoriu ales, vorbesc serios. Prin urmare, eu zic sa mai strangi o tara, pana la 1400, sau aproape, sa iei asa ceva http://bit.ly/XnXBfZ. este un minim de decenta pentru jocuri. Te duce in 1400 cu tot cu asamblare si transport, dar difetenta este uluitoare fata de cel ales de tine. oricum, tu decizi.

| CristianoRonaldo10 explică (pentru sltlp):

Sunt compatibile cele de pe site, nu?
( http://bit.ly/XnXBfZ )

| DarkWolfPack a răspuns (pentru sltlp):

Ai uitat sursa de putere big grin

| sltlp a răspuns (pentru DarkWolfPack):

Vezi tu, sistemul ala consuma cam 100W full load, consuma extrem de putin. Sursa e de 500, nu e ea prea tare, dar sa fim seriosi, sigur are peste 20% eficienta laughing. Crezi ca alea asamblate au ceva maia bun, dimpotriva, ca flostron e peste delux.

| DarkWolfPack a răspuns (pentru sltlp):

Și în locul tău aș fi ales placa asta de baza http://bit.ly/V6zGC2 pentru că Asus are support mai bun pentru drivere, iar placa de internet este mult mai bună (cea de la msi fiind de 10/100 cea de la Asus 10/100/1000) si costa doarcu 20 mai mult.

21 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Desigur ca sunt compatibile.Ma bucur daca ai ales ce ti-am recomandat. Daca o sa achizitionezi ce ti-am recomandat, eu cred ca nu vei regreta happy. Poti achiziona de la pcgarage, asamblarea costa 49 lei, macar este una de calitate. Si daca vrei si o mica reducere, voucer-ul 6WXBQPKQ are o reducere de 1%

Jocurile pe care le-am scris mai sus merg, nu?

| sltlp a răspuns (pentru CristianoRonaldo10):

In princiiu da. Oricum, legat de rezolutie si de detalii, depinde si rezolutai monitorului tau. Daca e sa luam rezolutia 1440*900, o sa ruleze cam asa:
Fifa 2011-12 - maxim
Pes 11-12 -maxim
F1 2012 - maxim
German Truck Simulator -maxim
GTA IV -high, maxim nu cred, deoarece jocul e prost optimizat
3D Instructor Drive - maxim
Farming Simulator 2012 - high sau mai sus deoarece jocul e iarasi prost optimziat
NFS Shift - maxim, the run - high-maxim, undercover maxim, hot porsuit maxim
Test Drive Unlimited 1- maxim- si 2- high-maxim.
Oricum, ideea e ca in jocuri este incomparabil, perforamtnele fiind aproximativ de 5 ori mai mari decat in cel ales de tine gata-asamblat.

Multumesc mult! Numai bine!

| taken a răspuns:

Slab,nu este pentru jocuri.Nici nu are placa video dedicata, este vorba despre cea integrata in procesor.Acesta este :
http://www.altex.ro/......d-free-dos

| Trollerul a răspuns (pentru taken):

Serios nu am mai auzit ce placa video integrata in precesor laughing))))))))

| taken a răspuns (pentru Trollerul):

Este pur si simplu o placa video integrata, doar ca este integrata in procesor, nu pe placa de baza.

| Trollerul a răspuns (pentru taken):

Cine a mai auzit de placa video integrata in procesor? laughing))))), eu am auzit doar de placa video integrata in placa de baza happy, dar daca tu esti mai inventator bvwinking

| Me2 a răspuns:

Ce buget ai?
La ce rezolutie te joci?
Ai nevoie de periferice?
Sa stii ca pc-uriile gata facute sunt foarte slabe, au carcase praf si surse care iti duc sistemul la limita, mai bine ia-l pe componente dar raspunde la intrebariile de mai sus

| CowboyxD a răspuns:

Nu tias sfatui sa ei amd mai bine Intel si placa video e buna nVIDIA gt succes

| CiprianFreeLife a răspuns:

Placa video este de 1gb - 2gb?

| denispatrik a răspuns:

Pana in ce pret sa fie pc-u?

| CristianoRonaldo10 explică:

As vrea sa joc:
Fifa 2011-12
Pes 11-12
F1 2012
German Truck Simulator
GTA IV
3D Instructor Drive
Farming Simulator 2012
NFS Shift, the run, undercover, hot porsuit
Test Drive Unlimited 1 si 2
Si nu vreau sa le joc la rezolutie maxima.Doar sa-mi mearga, ca nu ma mai intereseaza de claritate.

| Craftt a răspuns:

E slab, nu se merită să cumperi aşa ceva.

| DarkWolfPack a răspuns:

Depinde mult ce fel de jocuri vrei să joci. Detaliază mai mult.

| TheDarkKing a răspuns:

Este destul de bun.Depinde si de jocuri joci, Plus ca placa video este HD gamingul pe el va fi o placere crede-ma