| CristianoRonaldo10 a întrebat:

Vreau sa-mi i-au un calculator nou, mai mult pentru gaming, dar nu foarte scump.Am gasit un pc si as vrea sa stiu ce jocuri merg pe pc-ul asta: Myria Stylev6 cu:
procesor:trinity amd a4-5300 3.4 ghz
ram: 4gb
placa video:amd radeon hd 7480d
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Uite un sfat prietenesc. Vad ca unitatea aia ein jur de 1100. Eu zic sa mai strangi, pana pe la 1300-1400, ca de nu, o sa plangi. Vad ca ici ca nu vrei la rezolutie maxima. Dapai sa te bucuri ci sistemul ala daca o sa le deschida pe unele dintre ele. Gen nfs the run, aleatoriu ales, vorbesc serios. Prin urmare, eu zic sa mai strangi o tara, pana la 1400, sau aproape, sa iei asa ceva http://bit.ly/XnXBfZ. este un minim de decenta pentru jocuri. Te duce in 1400 cu tot cu asamblare si transport, dar difetenta este uluitoare fata de cel ales de tine. oricum, tu decizi.

21 răspunsuri:
| CiprianFreeLife a răspuns:

Placa video este de 1gb - 2gb?

| Craftt a răspuns:

E slab, nu se merită să cumperi aşa ceva.

| TheDarkKing a răspuns:

Este destul de bun.Depinde si de jocuri joci, Plus ca placa video este HD gamingul pe el va fi o placere crede-ma

| DarkWolfPack a răspuns:

Depinde mult ce fel de jocuri vrei să joci. Detaliază mai mult.

| CowboyxD a răspuns:

Nu tias sfatui sa ei amd mai bine Intel si placa video e buna nVIDIA gt succes

| CristianoRonaldo10 explică:

As vrea sa joc:
Fifa 2011-12
Pes 11-12
F1 2012
German Truck Simulator
GTA IV
3D Instructor Drive
Farming Simulator 2012
NFS Shift, the run, undercover, hot porsuit
Test Drive Unlimited 1 si 2
Si nu vreau sa le joc la rezolutie maxima.Doar sa-mi mearga, ca nu ma mai intereseaza de claritate.

| taken a răspuns:

Slab,nu este pentru jocuri.Nici nu are placa video dedicata, este vorba despre cea integrata in procesor.Acesta este :
http://www.altex.ro/......d-free-dos

| denispatrik a răspuns:

Pana in ce pret sa fie pc-u?

| Trollerul a răspuns (pentru taken):

Serios nu am mai auzit ce placa video integrata in precesor laughing))))))))

| taken a răspuns (pentru Trollerul):

Este pur si simplu o placa video integrata, doar ca este integrata in procesor, nu pe placa de baza.

| Me2 a răspuns:

Ce buget ai?
La ce rezolutie te joci?
Ai nevoie de periferice?
Sa stii ca pc-uriile gata facute sunt foarte slabe, au carcase praf si surse care iti duc sistemul la limita, mai bine ia-l pe componente dar raspunde la intrebariile de mai sus

| Trollerul a răspuns (pentru taken):

Cine a mai auzit de placa video integrata in procesor? laughing))))), eu am auzit doar de placa video integrata in placa de baza happy, dar daca tu esti mai inventator bvwinking

| CristianoRonaldo10 explică (pentru sltlp):

Sunt compatibile cele de pe site, nu?
( http://bit.ly/XnXBfZ )

| sltlp a răspuns:

Desigur ca sunt compatibile.Ma bucur daca ai ales ce ti-am recomandat. Daca o sa achizitionezi ce ti-am recomandat, eu cred ca nu vei regreta happy. Poti achiziona de la pcgarage, asamblarea costa 49 lei, macar este una de calitate. Si daca vrei si o mica reducere, voucer-ul 6WXBQPKQ are o reducere de 1%

Jocurile pe care le-am scris mai sus merg, nu?

| sltlp a răspuns (pentru CristianoRonaldo10):

In princiiu da. Oricum, legat de rezolutie si de detalii, depinde si rezolutai monitorului tau. Daca e sa luam rezolutia 1440*900, o sa ruleze cam asa:
Fifa 2011-12 - maxim
Pes 11-12 -maxim
F1 2012 - maxim
German Truck Simulator -maxim
GTA IV -high, maxim nu cred, deoarece jocul e prost optimizat
3D Instructor Drive - maxim
Farming Simulator 2012 - high sau mai sus deoarece jocul e iarasi prost optimziat
NFS Shift - maxim, the run - high-maxim, undercover maxim, hot porsuit maxim
Test Drive Unlimited 1- maxim- si 2- high-maxim.
Oricum, ideea e ca in jocuri este incomparabil, perforamtnele fiind aproximativ de 5 ori mai mari decat in cel ales de tine gata-asamblat.

Multumesc mult! Numai bine!

| DarkWolfPack a răspuns (pentru sltlp):

Ai uitat sursa de putere big grin

| sltlp a răspuns (pentru DarkWolfPack):

Vezi tu, sistemul ala consuma cam 100W full load, consuma extrem de putin. Sursa e de 500, nu e ea prea tare, dar sa fim seriosi, sigur are peste 20% eficienta laughing. Crezi ca alea asamblate au ceva maia bun, dimpotriva, ca flostron e peste delux.

| DarkWolfPack a răspuns (pentru sltlp):

Și în locul tău aș fi ales placa asta de baza http://bit.ly/V6zGC2 pentru că Asus are support mai bun pentru drivere, iar placa de internet este mult mai bună (cea de la msi fiind de 10/100 cea de la Asus 10/100/1000) si costa doarcu 20 mai mult.