anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să-mi pun tastatura în română, am windows 7, am intrat în Control Panel >- Clock, Language and Region >- Region and Language >- Keyboards and Languages >- Change Keyboards şi am setat acolo Romanian. Am setat Standard, dar de exemplu dacă intru într-un joc unde pot scrie ceva, sau dacă dau restart la pc, orice, se setează singur la Legacy. Priviți poza asta: http://i.imgur.com/BXOzYGm.png. Eu vreau să rămână mereu pe Standard deoarece y este z și z este y, și mai sunt și altele schimbate. Vreau să rămână permanent la Standard.
Cum pot face asta?
Fundă!

7 răspunsuri:
| Cr1st1ii a răspuns:

Care vrei sa fie pe srandard roamana?

| Cr1st1ii a răspuns:

Apasa butonul "remove" atunci cand ai selectat limba romana. Astfel, va ramane tot timpul engleza.

| Aaadddrrriiiaaannn a răspuns (pentru Cr1st1ii):

Eu vreau în română să fie, să pot scrie cu diacritice și să rămână mereu pe STANDARD.

| Cr1st1ii a răspuns:

Atunci cand este in limba romana nu ai ce ii face z este y si y este z. Nimai din control panel ar trebui sa o poti face. mai studiaza pe acolo. eu folosesc xp.

| Aaadddrrriiiaaannn a răspuns (pentru Cr1st1ii):

Înainte mergea, am stat așa jumătate de an, mă obișnuisem rapid și îmi plăcea. Acum se tot schimbă pe Legacy.

| Cr1st1ii a răspuns (pentru Aaadddrrriiiaaannn):

Nu am mai intalnit asa ceva.

| puscahoreangaion a răspuns:

Prietene intri in clock language in region-region and language-change keyboards-add language-derulezi pana la Romanian-dublu click pe Romanian- keyboard dublu click si acolo ai tipuri de tastaturi in romana si bifezi caseta cu Romanian standard apoi ok!