| iCappy a întrebat:

vreau sa va intreb cum ar trebui sa scrie ce placa de sunet am..Sa va explic mai bine, am intrat in: Start-run, am scris dxdiag si imi arata componentele la: Display si Audio. Nu cred ca am placa de baza. cum ar fi trebuit sa scrie ce placa de sunet am?
Funda+vot si multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Click dr pe computer->manage->device manage. La "sound" ai placa

| Jipa95 a răspuns:

Tot in dxdiag ai acolo sound, iar unde scrie in partea din dreapta la provider, ala este numele placii tale de sunet! happy

| al3xander a răspuns:

Placa audio este integrata sau nu?
foloseste programul asta http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html du-te in tab-ul "Mainboard" si spune-mi ce placa de baza ai (ce scrie la "Manufacter si "Model").

| iCappy explică (pentru Jipa95):

La toate alea de aclo scrie asa: (numele): (gol)
Stii dc? crying

| Jipa95 a răspuns (pentru iCappy):

Instaleaza-ti driverii placii de baza.

| iCappy explică (pentru Jipa95):

Lol, dar doar la sound.
De curand mi-am reinstalat windowsul si nu stiu daca am mai instalat si placa de sunet.

| Jipa95 a răspuns (pentru iCappy):

Pai si de aceea nu-ti apare acolo la sunet, caci tu cand ai instalat windows-ul, si-a luat driverii lui defaul din sistemul de operare, ar fi ok sa instalezi driverii placii de sunet.

| K0sti a răspuns (pentru iCappy):

Bai nene, e asa greu sa te uiti ce model de placa de baza ai si sa te duci la producator sa-ti iei driverele? Parca sunteti cazuti de pe Marte! Stati si frecati menta cu jocuri si pe Facebook in loc sa puneti mana sa invatati sa instalati niste amarate de drivere, un lucru elementar!