| Drahim a întrebat:

Trebuie sa imi iau un telefon si prefer sa imi iau smartphone. Am vazut ca cel mai tare smartphone este Samsung galaxy s2. Am umblat pe el si mi s-a parut ff bun telefonul, foarte multe aplicatii. Am auzit ca cica Iphone4 se compara cu s2, dar eu zic ca nu e asa. Dupa ce am umblat si pe Iphone nu mi s-a parut cine stie ce. Am vazut pe youtube multe videoclipuri in care S2 bate nenumarate telefoane printre care Iphone4 si Iphone4S, iar la cele mai bune telefoane S2 a iesit numai pe 1.
Acum va cer parerea voua, merita sa il iau? eu zic ca merita, mai ales ca bate Iphone, are androis 2.3 (care poate fii upgradat), procesorul dual core de 1.2?

7 răspunsuri:
| Yuuuki a răspuns:

Pentru peformantele lui da merita. Daca vrei un telefon dedicat pentru jocuri/aplicatii un iphone 4 cu jailbreak este ideal.Ai mai multe aplicatii decat iti poti imagine.O diferenta intre iOS si Android ar fi ca pe Android exista virusi care i poti lua pe telefon si dupa aia ehappy, dar pe iOS nu exista asa ceva deaorece fiecare aplicatie care intra in AppStore este verificata si securizata pentru siguranta utilizatoriilor, ceea ce la Cei de la Google Android nu prea se intampla.Ramane la algerea ta ce telefon iti place. Sper ca te-am ajutat.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da intr-adevar s2 este un telefon frumos si bun, dar asta nu inseamna ca e cel mai tare dupa cum zici tu, intr-un top 5 cele mai tari telefoane din 2011 se claseaza cu greu pe locul 5.

cel mai tare la design rezistenta este Motorola razr.
http://www.go4it.ro/......e-9060262/

| MonsteR_4456 a răspuns:

Pararea mea este ca da, sa ti-l iei. Acest SmartPhone este pe primul loc! Samsung Galaxy S II il are un prieten de-l meu, este foarte bun, merge rapid pe internet. happy

| yomanu a răspuns:

Recomand si eu S2
SAU Samsung Galaxy Nexus I9250 :
http://www.emag.ro/......alaxyNexus

| Narcis2007 a răspuns:

Merita sa il iei...androidul este peste ios iar ca hardware galaxy s2 e peste 4s

| Drahim explică:

Dar din cate stiu eu, pe S2 poti avea aceleasi jocuri si aplicatii ca pe Iphone4 ( mai mult jocurile)

| Narcis2007 a răspuns (pentru Drahim):

Da.si multe altele in plus in plus