| FlorinMocanu a întrebat:

Salut! Un utilizator Facebook m-a blocat, eu nemaiavand posibilitatea de a intra pe grupul pe care il detine sau pe profilul sau. Din pacate aste activ pe grupul pe care il administrez, cu toate ca nu e membru sau prieten, eu neavand posibilitatea de a-l bloca la randul meu. Atunci cand incerc blocarea, mesajul de la Facebook este:
''Conţinutul nu este disponibil momentan
De obicei, explicaţia este că proprietarul a distribuit conţinutul pentru un grup restrâns de persoane, a modificat vizibilitatea acestuia sau a fost şters.''
Cum ii pot bloca contul asa incat sa nu mai aiba posibilitatea de comment / react pe grupul pe care il administrez?

Multumesc!

6 răspunsuri:
| gigite a răspuns:

Intreaba-l pe RAY, ca stie si e binevoitor cu toata lumea.

| siriusblack98 a răspuns:

Îl ștergi de pe grup dacă tu ești administrator. Sau cum naiba este activ pe un grup dacă el nici măcar nu este membru? Că nu pricep. Detaliază.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai grup deschis pentru oricine, atunci oricine poate deveni membru a grupului, fara sa ceara acordul administratorului grupului.
Insa, tu administrator poti intra pe lista membrilor si sa stergi persoana respectiva din lista.
La setarile Facebook (din browser, de pe calculator) il poti trece pe persoana respectiva pe lista celor carora le interzici orice interactiune.

| Zuzu1991 a răspuns:

Incearca sa intrii de pe PC, nu de pe app din telefon
daca nu, si nu, atunci contacteaza FB

| FlorinMocanu explică (pentru gigite):

Cum il intreb pe Ray?

| gigite a răspuns (pentru FlorinMocanu):

E pe aici, dar e "mare" profesionist si de "inalt caracter" ...RAY, acesta e numele de lucru.