| Secretkkk a întrebat:

Salut, unde pot gasi programa de instalare pentru printer Samsung SCX-4220? (este printer, scaner, fax) Am pierdut discul, si acum am un calculator nou si nu pot sa instalez, va rog frumos, frumos ajtati-ma!?

8 răspunsuri:
| firstboy a răspuns:

Draga prietene, cei de la Samsung sunt foarte stricti in privinta programelor de instalare a devicesurilor(divaisurilor), asa in cat este destul de greu sa gasesti asa ceva. Te pot ajuta doar prin a-ti indica sa cauti pe siteul lor www.samsung.ro sau www.samsung.com.
Dar stai un pic, daca pe celalat calculator il aveai instalat si inaca mai ai acel calculator poti creea o copie oarecum...
Daca l-ai sters de pe acel calculator il poti readuce inapoi cu recuva
Cauta pe google recuva si instaleaza-l si poti aduce inapoi orice fisier sters.
Mult noroc!

Dai funda?

| ValyAndreica a răspuns:

Iti dau eu un sfat, conecteaza printer-ul apoi descarca driver genius de pe 4 shared, el va scana ce drivere iti lipsesc.
Il va gasi si va fi simplu dupa aia, bafta.
Funda?

| Secretkkk explică (pentru firstboy):

Multumesc pentru sfat, eu am in calculatorul celalt programa, dar te rog lamureste-ma de unde si cum sa o copii pe un flash?

| firstboy a răspuns (pentru Secretkkk):

Pai in primul rand daca acel calculator are windows xp cauta-l in programe si instaleaza-l pe un cd si daca l-ai sters si nu il gasesti recupereaza-l cu recuva.
Nu te pot ajuta chiar intrutotul cu copierea de pe vechiul calculator fiindca nu am incercat asa ceva.
Te mai poti interesa cum sa copiezi un program de la distribuitorul caare ti-a dat imprimanta.
Mai mult de atat nu pot sa fac.
Sper ca am fost de ajutor si pentru orice eventuale probleme pastram legatura...

| firstboy a răspuns (pentru Secretkkk):

Dar mare atentie nu descarca fisiere pe care nu le cunosti de exemplu in rusa sau alte limbi necunoscute, sfat prietenesc.

| Secretkkk explică (pentru firstboy):

Eu limba rusa o cunosc la perfectie, dar oricum multumesc!