Daca ai bani, dai si 41000, dar este putin cam scump. Daca stii ca ai nevoie sa il folosesti pentru afaceri, gen sa creezi jocuri sau alte chestii, da merita, insa daca doresti sa il achizitionezi pentru gaming, nu cred ca ar avea rost sa dai atat pe el.
Vrea un coleg de-al meu sa-si cumpere o configuratie de banii astia si tot incerc sa ii explic ca pentru genul de jocuri pe care le joaca el nu-ti trebuie un PC atat de performant ( el joaca rpg-ur).
Tu crezi ca e o investitie buna?
Eu nu aş da pentru că în 3000 de ron m-aş încadra la un PC destul pentru oricine.
Adică un i7, hard 1 tB, mai iei un SSD de 128, o placă video calumea...
Nu ştiu pe ce dai tu 4100 lei, dar ai putea găsi cu mai puţini bani aceeaşi combinaţie, sunt sigur de asta.
Depinde cat de multa nevoie ai de pc-ul ala. Daca ai bani de nu stii sa-i numeri, atunci, da n-ar fi prea mult, dar in conditii normale, mi se pare exagerat.
O prostie calculatoarele de gaming. Calculatorul a fost facut pentru ati face viata mai usoara, nu sa-ti pierzi timpul in fata lui pentru niste amarate de jocuri. Consider ca pc-ul meu cu 2gb ram, procesor Intel pentium si hard de 80gb este foarte bun la ce il folosesc eu. Calculatorul trebuie folosit la a naviga pe internet(stiri, anunturi, informatii) a trimite mail-uri si cateva proiecte(power point, word, excell etc.) Mai mult de 1000 lei nu as da pe un PC. Mai bine iti cumperi o minge, o bicicleta, role iti faci prieteni in loc sa stai la calculator si sa te ingrasi. Raspunsul meu sper ca nu te-a suparat/revoltat asupra mea dar consider ca jocurile video sunt doar o cale de a pierde timpul tau pretios in care ai fi putut face ceva mai constructiv.
Un PC bun face cat un PS4, un xBox 720/One la un loc...+ceva ce acestea 2 n-o sa aiba nici o data(flexibilitatea). Deci da, merita.
Daca ai stii cat te inseli! Unii si-au castigat existenta prin jocurile video,gameri.
La ce folosesti tu PC-ul se numeste office,dar mai exista si cateva categorii in plus : gaming, home, multimedia etc.
Un calculator poate fi folosit la orice, nu doar la lucrurile spuse de tine.
Sper sa nu te superi, mi-am spus doar parerea
Poi eu cand am luat calculatorul am dat 73 de mil de ce nu ai da 41... da sa fii sigur/a k nu e teapa
Sincer sa fiu, nu este o investitie buna deoarece jocurile RPG nu au cerinta foarte mari, insa in recomand un pc cu procesor i5, placa video nVIDIA 1 gb ddr5 128 bits-256 bits, 4 GB RAM, un HDD 500 GB maxim fiindca nu va avea ce sa faca cu memoria.Si cost mult mai putin, probabil el vrea cu un procesor i7 care consuma foarte mult si nu ii va fi de folos la astfel de jocuri.
Nu este ok. Decat sa cheltui 4000 lei pe un sistem o data la 2 ani, mai bine cumperi in fiecare an un sistem de 2000 lei. Si ai performanta mult mai buna.
Sper sa intelegi ideea.
Daca vrei sa te ajut cu ceva, orice, te rog, nu ezita sa ma contactezi.
Bafta si sanatate!
Asta incerc sa ii explic si eu, dar nu intelege...
Nu stiu ce are, el are multe fite sa aiba el PC sa ii rupa biroul O_o
Pai esti nebun la cap! Cum sa dai 73 mil. pe un PC? Cu 3500 lei iti iei ceva similar...