| Frank51 a întrebat:

Salut, vreau să cumpăr Vivo X70 Pro+ însă varianta globală este de negăsit. Este cineva care a mai cumpărat telefoane chinezești și poate să-mi zică cum să procedez?

7 răspunsuri:
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Nu lua Vivo, ia Xiaomi unchiule!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Ca si posesor de Xiaomi si probabil peste un an-doi-trei fost posesor de Xiaomi (Mi A1, superb, il foloseste actualmente fiica-mea cu LineageOS 17.1/Android 10 pe el, dupa care trecut la Mi 10T Pro, superb ca hardware, MIUI si update-uri, sub orice critica, voi trece la ROM-uri de la baietii de pe XDA inainte de sfirsitul anului, cred, si il mai tin probabil pana ii pica bateria de tot sau pana imi intra pe mina ceva mai interesant) pot spune ca Vivo e foarte ok. Poate fi o aventura utilizarea lui, dar nu vad de ce nu. @Frank: Ai aruncat un ochi pe AliExpress si altele asemenea?

| Frank51 explică (pentru GabiDumitrescu):

M-am uitat peste tot, sunt doar varianta chinese, iar eu am nevoie de varianta globală (aparent care se vinde in India, și are serviciile google), am gasit un site de incredere tradingshenzen unde are un preț foarte bun(800 euro) dar mi-e puțin teamă de varianta chinese si de asta acum caut varianta globală, care încă este de negăsit, nu am găsit niciun magazin online unde să se vândă, pe siteul original al telefonului nu este în stoc.

| Frank51 explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

O să iau xiaomi 12 pro in caz că nu-mi iese treaba cu vivo.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru Frank51):

Lasa vivo-ul, ia xiaomiul din prima

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Frank51):

Pai da-le un email ceva direct celor de la Vivo. Poate te lamuresti/inscrii pe o lista de asteptare, ceva.

| literallythesamebruh a răspuns:

Ferește-te de telefoanele chinezești (cele cu soft chinezesc), sunt mari șanse să nu te poți bucura de el mai deloc din cauza limitărilor excesive!