Sfat mai practic... pai iti faci 2 butoane si in functie de user, pe care il apasa inserezi intro tabel datele aferente (ce user a apasat si ce buton a apasat. bineinteles aceste informatii le faci unice la nivel de user)
Q: despre ce site este vorba? Daca e ceva gen forum, sau paltforme wordpress/joomla, vezi ca gasesti ce vrei tu ca pachet, pe care il instalezi.
Pai daca ai avea ceva cunostinte de php si mysql nu e deloc complicat de facut. avand in vedere ca totusi ai pus intrebarea iti recomand sa mai aprofundezi php si mysql si o sa vina de la sine rezolvarea
Asta stiu si eu dar nu am timp sa aprofundez acum PHP-ul. Speram la un sfat mai practic
Sfat mai practic... pai iti faci 2 butoane si in functie de user, pe care il apasa inserezi intro tabel datele aferente (ce user a apasat si ce buton a apasat. bineinteles aceste informatii le faci unice la nivel de user)
Nu e vorba de platforma wordpress sau ceva asemanator. Vreau sa il fac pentru mine in PHP, MYSQL. Nu o sa fie pe internet deci nu e problema.