| torcu4us a întrebat:

Vreau sa fac un sistem de "rate" (gen like-unlike) pe un website insa vreau sa poata vota doar cei care au cont pe site si dupa ce voteaza sa apara numele celor care au votat intr-o lista sau ceva de genul. Principiul e sa se fie vizibili userii care au dat like.

Nu vreau scriptul cu cu "like" de la facebook ci vreau sa fac eu unul separat in PHP.

Cine stie vreun site care sa imi explice cum fac asta il rog sa posteze.

Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sfat mai practic... pai iti faci 2 butoane si in functie de user, pe care il apasa inserezi intro tabel datele aferente (ce user a apasat si ce buton a apasat. bineinteles aceste informatii le faci unice la nivel de user)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, din contra, dar este de mentionat ca sunt extrem de multe bug-uri de securitate care-ti pot scapa si risti ca toata munca, intregul website sa fie "dat jos".

Daca esti pe platforma wordpress, incearca pe wordpress.com, gasesti pluginuri dedicate.

| sltlp a răspuns:

Q: despre ce site este vorba? Daca e ceva gen forum, sau paltforme wordpress/joomla, vezi ca gasesti ce vrei tu ca pachet, pe care il instalezi.

| torcu4us explică:

Nu e vorba de platforma wordpress sau ceva asemanator. Vreau sa il fac pentru mine in PHP, MYSQL. Nu o sa fie pe internet deci nu e problema.

| torcu4us explică (pentru sltlp):

Nu folosesc nici o platforma. Vreau sa il fac pentru mine in php/mysql nici macar nu o sa fie pe internet. Stii unde as pute gasi un tutorial sau ceva?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai avea ceva cunostinte de php si mysql nu e deloc complicat de facut. avand in vedere ca totusi ai pus intrebarea iti recomand sa mai aprofundezi php si mysql si o sa vina de la sine rezolvarea

| torcu4us explică (pentru suntserios):

Asta stiu si eu dar nu am timp sa aprofundez acum PHP-ul. Speram la un sfat mai practic tongue