| simpLemk a întrebat:

Salut vreau sa imi fac si eu un pc din piese, mi-a facut cineva acest wishlist http://www.emag.ro/my-wishlists/170471... dar mi se pare cam scumpa placa video si sursa... si hardul pot pune altul SATA? sa il inlocuiesc pe acela?

8 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Id mess sprintaroiuflorin si te ajut eu acolo!

| ToxicTpu a răspuns:

Te anunt ca nu iti poate vedea nimeni wishlistul in afara de tine. depinde pentru ce vrei pc-ul. pentru jocuri pentru bussines... depinde. pune specificatiile intr-un comment.

| Moldoveanul a răspuns:

Nu merge link-ul.

| sltlp a răspuns (pentru simpLemk):

Arata bine intr-un fel. As schimba acolo sursa, pune un sirtec de 400W, e mai calitativa. La placa video pluseaza pana la un radeon 6770/7750 si atunci este numai bine

| Moldoveanul a răspuns:

Procesorul: nu o sa tina majoritatea jocurilor noi. Cel mai bine ar fi sa iei un quad core sa un i3. Dar, daca depasesti cu mult bugetul pe care ti l-ai propus si te multumesti cu optiunile low la jocuri, atunci lasa-l pe acesta.

Memoria RAM: bunicica; e destul daca iti pui un singur stick.

Placa video: aici trebuie sa investesti cat mai mult. Placa video este miezul daca vrei sa lucrezi in Photoshop sau alte programe de specialitate. Cea pe care o ai tu este, sa zicem, low- mid tier (mai slab decat media). Daca poti, mareste bugetul pentru placa video.

Sursa: cum a spus srsdani, mergi spre una de calitate (totusi, nu cred ca o sa fie de ajuns un de 400W; poate 450W? )

HDD: 250 GB? Pare putin. Eu am 500 GB si nu imi ajunge. Dar, depinde si cum esti. Eu, de felul meu, sunt ca o baba: pastrez totul, gandindu-ma ca poate, intr-o zi, imi va folosi. De aceea, eu nu ma pot obisnui cu un spatiu atat de mic.

Concluzie: un sistem destul de bun pentru activitati zilnice (browsing, office) dar nu chiar asa de bun pentru gaming.

| IulianP a răspuns:

Ai aici un sistem in ~ 1500 RON care se va descurca bine in jocuri: http://bit.ly/GBmdqu
Ce monitor folosesti?

| AstonMartin a răspuns:

Procesorul iti va rula toate jocurile, la rezolutii mai mici si setari nu exagerate AA., schimba sursa cu sirtec, hardul ia unul de 500 gb, este pacat sa iei unul de 250 gb in loc sa mai pui 30 lei si sa iei 500gb, placa video bunicica, dar la acelasi pret ai hd7750 sapphire, consum mai mic de energie 55w, si mai rece.