| BrielNar a întrebat:

Vreau sa invat cum se asambleaza un calculator pas cu pas, si sa incerc sa asamblez eu, virtual, pe un site sau un software, de la 0. Ceva idei?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Urmareste intocmai tutorialul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=RGoAQgx0nkQ&list=UUioQHDZMMkcq4703aNrp9UQ

9 răspunsuri:
| valentin75 a răspuns:

Salut! Daca ai un desktop pe acasa il desfaci si il refaci, sa nu utiti sa-l scoti din priza, e esential! Componentele se monteaza usor!

| AddaFww a răspuns:

Cel mai bine il dezasamblezi, retii ceea ce ai facut si in ce ordine si il asamblezi inapoi. Nu bruschezi nimic, ai grija la circuite si la fire si totul va fi bine! happy

| BrielNar explică (pentru AddaFww):

Stiu unde si cum se pun piesele, eu la fire am problema.

| BrielNar explică (pentru valentin75):

Stiu unde si cum se pun piesele, eu la fire am problema. Multumesc de sfat oricum.

| BrielNar explică (pentru Jipa95):

Interesant, multumesc frumos.

| RaduTN a răspuns:

Sunt o multime de tutoriale pe YouTube, uita-te la foarte multe dintre ele ca sa inveti corect.

| BrielNar explică (pentru RaduTN):

Nu se prea intelege mare lucru din tutoriale, trebuie sa fac eu cu mana mea, dar ca sa nu stric ceva as fii vrut sa face ceva virtual dar nu gasesc un software pentru asa ceva. Este unul pe internet, dar merge foarte greu si nu este pus cap la cap. Eu vreau sa stiu doar wire management si cum se combina cablurile intre ele.

| valentin75 a răspuns (pentru BrielNar):

Salut! La fire nu prea ai cum sa gresesti, nu te poti conecta la o mufa decat in pozitia corecta. Daca ai vreo nelamurire te poti uita la tutoriale.