Urmareste intocmai tutorialul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=RGoAQgx0nkQ&list=UUioQHDZMMkcq4703aNrp9UQ
Salut! Daca ai un desktop pe acasa il desfaci si il refaci, sa nu utiti sa-l scoti din priza, e esential! Componentele se monteaza usor!
Cel mai bine il dezasamblezi, retii ceea ce ai facut si in ce ordine si il asamblezi inapoi. Nu bruschezi nimic, ai grija la circuite si la fire si totul va fi bine!
Stiu unde si cum se pun piesele, eu la fire am problema. Multumesc de sfat oricum.
Sunt o multime de tutoriale pe YouTube, uita-te la foarte multe dintre ele ca sa inveti corect.
Nu se prea intelege mare lucru din tutoriale, trebuie sa fac eu cu mana mea, dar ca sa nu stric ceva as fii vrut sa face ceva virtual dar nu gasesc un software pentru asa ceva. Este unul pe internet, dar merge foarte greu si nu este pus cap la cap. Eu vreau sa stiu doar wire management si cum se combina cablurile intre ele.
Salut! La fire nu prea ai cum sa gresesti, nu te poti conecta la o mufa decat in pozitia corecta. Daca ai vreo nelamurire te poti uita la tutoriale.
Tlbi întreabă: