Pai ai urmat procedura de retur de pe site la ei. Scrie destul de clar acolo ca trimit ei curierul odata ce incepi procesul de return
Https://www.fancourier.ro/courier/
Intra aici, am chemat curierul, dar nu a venit.
Si am descarcat aplicatia Fan Courier pe telefon si am chemat curierul de acolo, dar acolo cand il comanzi te pune sa faci un AWB, atunci cand vine curierul doar iti scaneaza un QR si stie unde trebuie sa-l duca.
Iar cand faci acel AWB te pune sa spui datele destinatarului, datele unde trebuie sa ajunga curierul, iar pe langa locatie, ma pune sa completez si un nr de telefon al destinatarului si cu numele acestui, asta nu gasesc eu pe site.
Ai procedat ca aici:
http://answear.ro/profil/retur.html
?
Condiția lor este ca produsul să fie de minimum 200 lei.
http://answear.ro/-7-a.html
Dar necazul e că... nu e legal. Te adresezi frumos la ANPC și te rezolvă ei.
http://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx
Da, produsul este sub 200 lei, si am facut ceea ce spune daca comanda este sub 200 lei sau nu sunt inregistrat cu un cont.
RETURUL este CONTRACOST în oricare dintre următoarele cazuri:
· Dacă ai plasat o comandă fără să fi logat în contul Answear;
· Dacă ai plasat o comandă din contul Answear însă aceasta are valoarea mai mică de 200 lei.
Noi îți vom returna numai valoarea produsului, nu și costurile de transport, CHELTUIELILE DE RETUR VOR FI SUPORTATE DE CĂTRE CLIENT. Ce ai de făcut?
1. Sună la orice companie de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa ta. Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului
2. Completează formularul de retur pe care l-ai primit în comandă cu datele corecte și complete. Nu uita să specifici contul bancar pentru a-ți putea returna banii.
3. Adaugă formularul completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi și bonul fiscal / factura aferentă comenzii
4. Specifică pe colet "RETUR ANSWEAR" și trimite-l la adresa: FAN COURIER S.A. CALEA BODROGULUI NR. 18 COD POSTAL 310059 ARAD, ROMANIA. Nu este posibil returul coletului personal la sediul firmei Fan Courier, acesta trebuie livrat.
5. Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 14 zile calendaristice de la ridicarea returului.
OBSERVAȚII:
· Completează cu atenție formularul, iar apoi atașează-l pachetului cu produsele pe care vrei să le returnezi. Un document nou îl poți descărca de pe pagina noastră (format.PDF). De asemenea, poți scrie propria declarație de retragere din contract sau ne poți trimite orice altă declarație neechivocă prin e-mail.
· Nu uita să atașezi originalul sau copia dovezii de cumpărare (bonul fiscal sau factura) coletului-retur.
· Îți vom fi recunoscători dacă produsul va fi în împachetat în ambalajul original al producătorului.
· Returnarea o faci pe cont propriu, costul de transport nu va fi rambursat. Nu ne trimite colete "cu plata la livare" – nu avem posibilități tehnice de a primi un astfel de colet.
· Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.
Se refera ca returul este gratuit la comenzile de peste 200 lei, ce e sub 200 lei platesti transportul.
RETURUL este CONTRACOST în oricare dintre următoarele cazuri:
· Dacă ai plasat o comandă fără să fi logat în contul Answear;
· Dacă ai plasat o comandă din contul Answear însă aceasta are valoarea mai mică de 200 lei.
Stiu asta, si stiu ca voi plati transportul! Dar vreau sa-l returnez.
Procedura de retur de pe site ul answear. Nu iti comanzi tu curierul, il trimit ei.
1. Sună la orice companie de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa ta. Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului
Iti trimit ei curier daca este peste 200 lei.
Păi returul fiind la sediul FAN courier din Arad, dai datele de contact de acolo - (V. pe s@itul lor).
Nu e musai să treci nume - scrii pur și simplu „Sediu FAN curier"
Https://www.fancourier.ro/locatii-fan/
Calea Bodrogului nr. 18, Arad, Arad
Telefon: 0723.604.128, 0745.604.128, 0372.739.742, 0257.250.988, 0724.322.051
Manager: Cristian Caba
====
Tu chiar vrei mură-n-gură totul... :D
Ai deci acum și persoana de contact, și telefon. Spor l-a trimis returul!