| DincaEmi a întrebat:

Am și o problema cu telefonul! Am Nokia N95 8GB! Prima dată când a început sa facă probleme, pe parcurs ce deschideam șina ecranul pâlpâia și nu se vedeau unele culori (spre ex: se vedea în loc de albastru mov) am zis că poate e de la căldură că poate o fi stat în soare, l-am stins am scos bateria și cartela din el și l-am lăsat o noapte asa. A doua zi aceeași problema. Pe parcurs problema s-a agravat: făcea la fel în timp ce se deschidea șina iar când era deschisă (înainte ecranul arăta normal) acum ecranul rămânea cu acele schimbări de culori (în loc de albastru - mov, sau în loc de verde - albastru) de parca ar fi display-ul de vină. Acum telefonul este într-o stare critică, pe lângă acestea menționate mai sus, ecranul licăre/pâlpâie atunci când gândește sau se încarcă ceva și când apăs pe orice tastă apar dungi negre sau se înnegrește tot, pentru câteva fracțiuni de secundă.
Vă rog foarte mult să mă ajutați,
Poate ați avut și voi problema asta, sau poate ați întâlnit pe la cineva... și cum s-a rezolvat într-un final.

Răspuns Câştigător
| cataalecs96 a răspuns:

Este din cauza benzi flexibile care face contactul din placa principala in cea secundara(unde este ecranul) du-te la un service si o sa ti-o inlocuiasca, nu stiu exact cat costa dar in jur de 30-50 lei

4 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Am patit si eu asa cu Nokia 7373. E din cauza deshiderilor repetate.Se slabeste contactul dintre ecran si telefon.Se intampla cam la toate telefonele cu sina sau clapeta. Eu una, mi-am schimbat telefonul(il aveam de vreo 3 ani cand a inceput sa faca figuri). Cred ca daca te duci cu el la un service o sa il poata repara... poate ii shimba display-ul. Acum mi-am luat un Nokia 5250 cu touch si e foarte rezistent(l-am scapat pe scari cu touch-ul in jos si nu a avut nimic). Merge perfect.

| DincaEmi explică (pentru cataalecs96):

Adică foița?

| cataalecs96 a răspuns (pentru DincaEmi):

Da dar se numeste (banda flexibila)

| Gagicarul_Valy_1994 a răspuns:

Am si ew trei telefoane din aste si sunt de la benzii frate si ew vreau sa le dau pe toate pe un telefon oare care dar sa functioneziwinking