Eu nu as lua nici unele din ce arati tu,as lua Macbook Pro,sau iMac.
Daca totusi chiar vrei doara xce arati tu,atunci ia mac mini,dar va trebuie sa iei si monitor,ala vine separat,macurile is desktopuri.
Cel mai bun,asta daca vrei sa fie si mobil, ar fi macbook pro, iei pe cel mai ieftin, dar stii ca ai o scula buna.
Toatre computerele Apple ce se fac acum au procesoare Apple, nu mai folosesc procesoare de la Intel.
Daca vrei ceva gen desk ia iMac, acum au doara de 24 de inch, dar arata f bine si ruleaza f bine.
Eu am iMac din 2013 de 27 inch, merge struna si acum, bine ca am luat la maxim procesor, placa video ce era la vremea aia.
Inca il folosesc, deci o scula Apple buna, te tine undeva la 10 ani, continua sa fie buna, dar te plictisesti tu la un mom dat si vrei ceva mai nou
Eu acu as vrea parca un macbook pro de 16 inch, dar is scumpe rau, asa ca mai astept, mai ma gindesc.
Voiam tot iMac de asta de 27 inch dar genul asta nou cei acu ala de 24, insa nu-s de 27, poate or face, poate nor mai face deloc.
6 mii de lei inseamna citi dolari? Cam 1200 $ cred, deci poti lua un iMac, desi cel mai ieftin costa 1300$ aicxi in state.
Stai sa vaz c it costa cel mai ieftin macbook.Tot 1300 $ costa si macbook pro cel mai ieftin.
Macbook air costa 1 mie dolari cu M1 chip si 1200$ cu M2 chip.
Mac mini costa intre 7 sute si 1100 $ dar trebuie sa mai dai si pe monitor, depoinde ce monitor vrei, tot Apple sau daca ai tu deja monitor e bun si asa, poti lua cu banii cei aia orice mac mini.
Chestia este ca mac mini cel mai scump ala de 1100 $ are procesor tot Intel uite ca inca mai folosesc procesoare intel.Mai sunt inca doua mac mini de 7 si 9 sute dolari care au cip M1 ce spui tu.
Eu as lua macbook pro de ala de 1200 sau cit costa, chestia e ca are doara 13 inch, dar asta e, daca nu te deranjeaza este f bun.Dar si ce arati tu tot de 13 inch este.
Ce sa zic este alegerea ta, eu cand cumpar calculatoare sau telefoane caut sa iau pe cele mai bune, pentru ca le tin mul timp, nu is genu care sa schimbe la 1-2 ani.
stefanalin25 întreabă: