| ș53fan a întrebat:

Salutare...
Am si eu o intrebare! Am achizitionat un subwoofer Sonndvox si are niste chestii de care nu stiu ce pot insemna si anume.
O intrare mufa pe care scrie LCH, o alta pe care scrie RCH,! Aceste intrari...ce inseamna? Va rog sa imi dati raspuns, daca e ceva la misto mai bine nu va mai deranjati

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

LCH = Left CHanel (canal stânga)
RCH = Right CHanel (canal dreapta)
Nu, nu e mișto, chiar asta înseamnă. De altfel, sigur scrie și în manualul lui de utilizare (obligatoriu să existe, inclusiv în limba română).

| ș53fan explică (pentru mihai69):

Si la ce ar putea fi de folos?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru ș53fan):

laughing Ca sa bagi boxele.

| mihai69 a răspuns (pentru ș53fan):

Păi tu la ce crezi?!? Ca să legi difuzoarele de medii și înalte! Că doar nu asculți numai bașii...

Pai si cum fac? Ca nu le prea am cu astea! Trebuie sa bag 2 bucati de boxe? Sau cum? Daca va este de folos :SUBUOOFER SOUNDVOX 8"...Am bagat boxe, dar nish cum fac mai departe....nu se aud.

Nu are manual de utilizare?
În fine, ai nevoie fie de boxe active, fie de unele normale și o stație. Se pare că boxa ta are amplificare doar pe canalul de bași.

Mai am o neclaritate, pe langa subwoofer in sine mai este un fir, gen cum intra in calculator si in capatul opus mufei nu are nimic decat firele desfacute de cablu cam cat o unghie de la deg mic mana.Ce se poate face cu el?
Auzi....stii cumva cum pot sa vb cu Emag prin gmail? Poate pui un link!

Prin mail? nu știu, dar ai metode de contact aici: http://www.emag.ro/info/contact-relatii-clienti
Firul ăla de care întrebi e foarte probabil antena pentru radio FM. Îl plimbi în sus/jos/stânga/dreapta până prinzi postul dorit la calitate optimă. Eventual mai legi o sârmă în continuarea lui și o scoți pe geam.

Nu...ala e altceva...Ai whapp? Iti las nr si iti dau o poza cu el!
Numar:0737946190

Nu dau date personale public (nici în privat) și te sfătuiesc să nu o (mai) faci nici tu.
Cât despre poză - pune-o pe tinypic și scrie link-ul aici.