După mine e preferabilă prima consolă. Trebuie să te familiarizezi cu utilizarea acesteia şi după aceea poţi face şi restul combinaţiilor mai uşor. Ai avantajul că poţi mixa direct microfonul şi alte intrări analogice.
EQ pe 3 benzi w / Gain Control
1/4 "de ieșire pentru căști
XLR si 1/4 "Intrare microfon
Intrări auxiliare pentru dispozitive Phono sau Linie.
După mine este mai simplu şi vei învăţa mai uşor având accesări mai rapide şi directe. Dacă vrei să lucrezi mai mult cu laptopul, alege a doua consolă.
Aceasta este singura solutie posibila? esti dj? trebuie sa fie si alta mai ieftina.
Esti sigur ca e unica solutie? esti dj? trebuie sa fie si alta solutie mai ieftina
Eu am gasit asta : Audio 2 DJ, asta mi-ar trebui si e mai ieftin dar nu stiti si alte produse care sa semene cu Audio 2 DJ? de la alte firme
Cu un mixer audio poti sa activezi sau sa dezactivezi iesirea pentru casti adica daca folosesc programul Traktor ai vazut ca are un buton pentru a asculta in casti se poate sa se configureze sau mixerele au un buton fizic si ele?
Am gasit 2 mixere mai ieftine in jur de 650 - 700 ron care mi le pot permite, acum nu stiu care e mai bun.
Consola DJ Gemini CDM 3600 = 650 ron
si
Dj hercules control air= 700 ron
cel de la Gemini am auzit ca cica nu ar merge conectat la un software pe laptop dar Hercules ar merge. cred ca Hercules e mai bun, ce ziceti? sunt incepator
Salutare, cumpari o placa de sunet traktor audio 2 si asa o sa poti folosi doua canele pe mixer si poti sa folosesti si castile! Te costa pana in 400 ron! Bafta