Laptopul se restarteaza de obicei deoarece temperatura procesorului atinge limita setata din bios. Poate ca atunci cand l-ai curatat, probabil s-a intamplat ceva cu coolerul procesorului ca altceva nu as crede.
Ai pus pasta termoconductoare la procesor? sau ai indepartat un fel de guma dintre procesor si cooler?
Nu am pus pasta termoconductoare la procesor si nici nu am indepartat nimic dintre procesor si cooler. Am inteles de la un prieten ca avea ceva intre cooler si procesorul grafic, un termopad dar eu nu-mi amintesc sa fi avut ceva acolo. O zi l-am utilizat fara nimic intre cooler si procesorul grafic iar a doua zi i-am pus pasta termoconductoare si la fel face, se restarteaza dupa cateva minute de joc.
Am intrat in bios dar nu am gasit unde sa setez temperatura. m inteles de la un prieten ca avea ceva intre cooler si procesorul grafic, un termopad dar eu nu-mi amintesc sa fi avut ceva acolo. O zi l-am utilizat fara nimic intre cooler si procesorul grafic iar a doua zi i-am pus pasta termoconductoare si la fel face, se restarteaza dupa cateva minute de joc.