Respiratie buson la buson, masaj cardiac si defibrilare
sa ii fie tarana usoara!
Am facut si eu asta acum ceva ani. La mine a fost(tot dungi + probleme de incarcare/power on-off)
- Dungile de la ecran: Cablul video ce leaga Displayul de Laptop s-a deplasat din mufa si nu mai facea contact perfect. Scos - bagat inapoi bine a mers.
- Mi s-a rupt legatura de la mufa mama de incarcare de pe placa unde era fixata. A trebuit mufa mama noua lipita si a mers.
Nu stiu sigur daca e asta si la tine. Daca te pricepi putin la demontat poti sa "te uiti". Dar daca nu esti amator de demontari + pregatit sa-ti asumi ca poate il strici mai rau din greseala, du-te la un service mai micut ca se poate rezolva in 30-45 minute daca au timp si piese.
Ti s-a dus placa video cred, daca il ai in garantie roaga-te sa nu isi dea seama ca l-ai scapat pe jos, altminteri esti bun de plata daca vrei sa il mai repari
Problema e ca e inca in garantie si as prefera sa il trimit la ei. dungile au aparut doar in momentul respectiv.im cele 3 ore cat l-am folosit rula perfect normal(precizez ca am jucat warzone in acele ore)L-am trimis la garantie.in cel mai rau caz imi anuleaza garantia si imi dau ei verdictul.Lucru cu care oricum ieseam la un service oarecare
Si eu ma gandeam sa fie o problema de alimentare dat fiind faptul ca nu mi se aprinde niciun led sa imi semnifice prezenta tensiunii in laptop
Am raspuns mai jos ambelor intrebari.Am tinut sa precizez ca am folosit laptopul in gaming 3 ore de la acel accident special pentru raspunsul tau.se poate sa fii cedat dupa?
Vezi vere ca nu mai are baterie. laptopul se descarca peste noapte daca nu este la incarcat. cumpara-ti un alt incarcator pentru el si ai sa vezi ca nu are nimic. bafta
L-ai scapat, nu a mai mers cum trebuie, chiar crezi ca, daca vii aici si insisti, miraculos, o sa iti spuna cineva o solutie sa nu te duci la service?!?
da, si eu am vise ude, dar in mod normal implica un harem, nu un laptop
Stai calm ca l-am dus la service.Eram doar curios de o parere.Te ai obosit sa scrii atat fix degeaba
AvalohAlyn întreabă: