Pai da, cam tarziu, e bine macar la nivel minimal sa ai idee...din cate vezi, te lovesti de ele!
De putut se poate, dar cum am spus mai sus, iti asumi riscurile! Daca nu te lasi prea greu pe volum, sa auda tot cartierul, le poti folosi asa, pana iti rezolvi problema!
Pai ce se intampla cand pui doua bobine in paralel? A drac ea fizica si scoala de o faceti voi...
Păi teoretic, zic eu, se aud ambele doar că nu au aceeași putere și eram conștient de asta dar am zis decât fără center mai bine cu puterea ei la jumate. Și cum am spus presupuneam doar că s-ar putea arde vreo rezistență, având în vedere că acea rezistență este făcută doar pentru nu știu... 8 ohmi iar boxele împreună au 16.
Deși am știut din a 9-a ce vreau mai departe, abia în a 12-a mi-am dat seama că-mi trebuie fizică și momentan n-am recuperat Electricitatea, acel mare capitol. Dar nu trebuia să zic asta, nu interesa pe nimeni, dar asta ca fapt divers. Oricum, am înțeles că nu se poate cam de acum 2 răspunsuri. Mulțumesc pentru timpul acordat.