Hmm, variante sunt multe, eu suspectez adaptorul acela. Nu pare a fi un adaptor activ, trebuie să fie unul activ, l-ai mai folosit in trecut și a mers? Ai încercat să faci legătura cu un monitor DVI, doar de probă să vezi dacă ai imagine? Pare ceva ciudat că placa nu dă niciun semn, chiar și fără drivere trebuia să îți dea imagine Windows 10-le.
Meh... nu-l mai chinui cu Windows, instaleaza ChromeOS Flex. Merge foarte rapid (chiar fara SSD), e mereu adus la zi, nu are nevoie de drivere, etc.
Sincer si mi e mi s-a parut ciudat cand am vazut cablul dvi ca arata in acest fel : https://postimg.cc/bDdn8HR2
Dar a mai fost folosit in trecut si mi reda imaginea. n am incercat cablul cu intrare DVI pentru ca nu am unul dar o sa caut si o sa incerc si varianta asta.
De asta am testat celalata placa video radeon r7 260x care are intrare DVI, HDMI si displayport, am testat-o si pe aceasta cu acelasi adaptor, HDMI si displayport si nu mi afiseaza nimic nici aceasta.
M am mai gandit ca problema poate vine de la intrare cu 6 pini din sursa... asa ca o sa incerc sa fac rost si de o alta sursa sa testez si in acest fel.
Stiu ce spui dar problema n ar trebui sa vina de la drivere acum. ea ar trebui sa afiseze windows ul si fara drivere dar nu inteleg de ce face asa.
Înainte să faci lucrurile astea fă-ți un stick bootabil cu Linux, un Lubuntu, ceva mic, folosind programul BalenaEtcher și vezi dacă îți redă imagine când intră în wizard-ul de instalare, nu trebuie neapărat să-l instalezi, doar să vezi dacă îți redă imagine când monitorul e portat la placa video, dacă îți apare imagine înseamnă că trebuie să îl reformatezi din nou dar cu o altă versiune de Windows 10, de preferat mai veche, dacă găsești
Verifica in BIOS prioriatea placilor video, respectiv sa fie admise ambele.
Verifica rezoltia setata pentru monitorul exterior! Incepe cu rezolutie de cca. 1000.
FloFlorentina întreabă: