| AntoniSoulesOne a întrebat:

Salutare. Astazi ma jucam AC 4 si dintr-o data pc.ul s-a blocat si ecranul era de o culoare gen bleu. am reaprins pc-ul si se vedeau doua bare albastre. Nu stiu ce s-a intamplat. Ieri l-am curatat de praf si a mers perfect fara probleme. Pana astazi. Placa video e un radeon hd 6850 saphire 1gb gddr5 256 bit. Pe sistem secundar. Nu stiu ce poate fi exact. Sursa e thermaltake de 750w.

7 răspunsuri:
| PsyhoChild a răspuns:

Blue screen...sistemul a fost de vina.probabil ca nu suporta sa joci AC 4 si se stinge automat

| Ezic a răspuns:

Probail atunci cand l-ai curatat de praf ai atins ceva la blaca de baza sau posibilitatea ce mai rea ca system32 sa fi cedat in urma une supra solicitari. Sugerez sa te duci la un service pentru pc-uri

| AntoniSoulesOne explică (pentru PsyhoChild):

Adica suporta bf1 pe ultra si nu ac. strange. Dar problema e ca nu pot face nimic. se incarca logo-ul de la windows dar apoi ecranul devine negru. In safe mode merge. Am sters drivere tot la fel. Daca incerc sa le reinstalez monitorul devine negru. Si tot asa

| untu a răspuns:

Jocul AC4 nu este potrivit pentru PC-ul tau ca suprasolicita procesorul si placa video (grafica), mai ales HDD-ul! Memoria dedicata este de 1 GB, in loc sa fie macar 4 GB!

| AntoniSoulesOne explică (pentru untu):

Placa video e de 1gb gddr5 256 bit.procesorul de 4. 1ghz cu turbo bost. Hdd de 320gb si ssd de 120. 4 ventilatoare. Nu are fe sa solicite temperatura se mentine intre 65 grade pe ac4. Pe bf1 sarea la 76 grade. Deci inca o data daca solicita ac4 atunci bf1 nici nu se mai deschidea. 8gb ram dual chanel.iar ac4 mergea cu totul pe maxim.

| AntoniSoulesOne explică (pentru Ezic):

Asta as cam spune si eu. Dar problema e doar cu placa video.

| PsyhoChild a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

M-am documentat si trebuie sa schimbi hard-ul ca ti s-a bulit^^