Deh, atunci totul are sens
insa, sincer, poate ca am avut un ton cam nasparliu, totusi, tot sincer, ar fi bine sa inveti, orice serviciu de retea merge MUUUUULT mai bine pe Linux/Unix decat pe Windows, de ce?
Linux/Unix e gandit in primul rand ca firewall/router/SERVICII DE RETEA (serverul tau e practic un serviciu de retea) si are si desktop in numele usabilitatii generale
Windows e gandit in primul rand ca desktop (si, daca imi ceri, iti scriu un raspuns lung cu dovada la asta), iar ca firewall/router/servicii de retea/server in general, windows SUX... e doar facut sa mearga, pentru ca exista cerere
iar la partea de virtualizare, windows-ul chiar e pe langa, tot din motive de cerere, merge, dar e la mici pitici pe langa Linux/Unix
Esti SCRANTIT?!?
1. pe windows host nu cred DELOC ca o sa gasesti!
2. pe windows NU exista virtualizare de tipul ala (nu stiu exact denumirea, hypervizor nustiudecare, insa in orice caz se refera la un Linux care e doar partial virtualizat, pentru ca pune kernelul la comun cu host, si inseamna ca merge MULT MAI BINE, MAI STABIL, ETC.
3. daca tu cauti guest windows, o sa cauti mult si bine la pretul ala, din cauza pct 2, pentru un server virtual windows pretul sare serios, din cauza ca trebuiesc alocate mult mai multe resurse
4. explica-mi si mie de ce ai nevoie de windows, si daca ai un punct valid care nu se poate rezolva pe Linux imi retrag cuvantul scrantit ... dar nu am cum sa retrag aprecierea de pret... imi pare rau!
anonim_4396 întreabă:
George_Gheorghiu_1996 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: