Cel mai mult conteaza DESTINATIA, adica pentru ce- si in ce regim de functionare trebuie sa functioneze.
Un calculator se proiecteaza in functie de scopul la care va fi utilizat si nicidecum dupa pret sau cifre "de performanta".
Nici masina nu-ti cumperi altfel: nu vei merge la tara la carat recolta cu un BMV sau Ferrari F1 si nici nu vei merge cu o Dacie Logan sa faci cursa Paris-Dakar.
Toate contează. Am o părere proastă despre plăcile video sub 400 de lei, sunt destul de modeste.
Salut ceva imi spune ca iti plac jocurile la nebunie probabil si e ok insa un calculator trebuie sa aiba de toate in el placa video face totul cauta ceva care sa iti satisfeasca nevoile de gamer
Buna. La prima intrebare as raspunde personal cu placa de baza pentru jocuri sau alte lucruri. Placile video sub 400 lei au si ele o calitate destul de buna. Ti-as recomanda ceva +400/+500, dar sunt bune si cele sub 400 lei. Daca vrei un sfat cumpara o placa de baza cel putin de 7mil.
De ce ai lua o placa de baza de 700 lei? Ce face fata de una de 300? Daca imi da cartofi prajiti toata viata o iau. Daca iti iei o placa de baza de 700 lei si o placa video de 400 ai o problema. In jocuri cea mai importanta e placa video apoi procesorul apoi placa de baza.
Cel mai mult conteaza sa ai un sistem ECHILIBRAT si care sa nu faca figuri/sa te lase la greu. Uite, apropos de preturi, eu am placa de baza de ~300 RON si sursa de 700. De ce? Pentru ca e esential ca sistemul sa fie STABIL, eu facind bani cu el. Care bani inseamna munca de birou unde ma intereseaza sa nu am restarturi/crashuri, nu overclock sau 10 porturi USB pe placa de baza. Placile video NOI sub 400 RON sunt pentru orice, numai pentru jocuri nu.
Bănuiesc că ai un pc mai vechi. La tine merge o placă video până în 400 de lei. Sunt putine placi mai scumpe care să nu aibă nevoie de alimentare separata de la sursă, alimentare pe care cred că sursa ta nu o are.
Dacă vrei să joci jocuri din 2017, atunci pe puțin ai avea nevoie de un pc in valoare de 5mii lei -adica 50 milioane vechi. Poate chiar mai mult.
Pentru ce ai tu, e bunicica o placă video până-n 400 lei. Dar nu mai jos de 300 de lei.
Toate conteaza. de ce? pentru ca o placa de baza de 200 lei se duce repede la overclock si procesorul degeaba e bun daca placa video e slaba rau asa si in cazul procesorului. Placile video sub 400 ron sunt bune pentru gaming ocazional, adica daca nu iti trebuie un sistem de gaming profesional si stai mai mult pe net sau Youtube. in concluzie daca vrei gaming nu dai pe pc 1000 de lei ca nu o sa duca cine stie ce daca vrei office este suficient un pc de 1000 de lei
Pai asa spune.
Uite cum as face eu in cazul acesta: imi iau o placa de cati bani imi permit acum; dupa ce mai strang niste bani mai mult, o vand pe aceasta(cu mai putin decat am luat-o) si imi iau una mai buna din lista aceasta: http://www.emag.ro/......priceasc/c