| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare!
Ce părere aveți despre telefonul Huawei P40 lite E(este o variantă mai ieftină la Huawei P40 lite)
Aveti prieteni care au telefon de asta?
Telefonul ăsta vreau să mi-l iau pentru că are toate pretentiilei melr si alea sunt 64 Gb cu 4Gb Ram si bateria de 4000 si e si ieftin cam 650 lei.Gen o să găsesc ceva la el de ex daca vreau sa iau o husă, folie de sticlă simpla sau antispionaj nu stiu!

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Gen o să găsesc ceva la el de ex daca vreau sa iau o husă"

uite aici :

https://www.mobiledirect.ro/......2v2z2.html

| NLS a răspuns:

Xiaomi Redmi 9 e mai bun decât acesta, la cel putin 3 aspecte:
Are rezoluție full hd
Are baterie de 5000
Are servicii Google, nu mai ești nevoit sa îți bați capul cu workarounduri, apk pure, etc
Tot 4 GB și 64 stocare.
E undeva între 650 și 700 Ron.
La camere e minimal mai slab, însă diferenta e foarte mica și o sa observi doar dacă te pasioneaza sa faci poze noaptea și în condiții de lumina scăzută.

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Vine cu carcasa de silicon în pachet, și cu folie normala preaplicata.
Am văzut pe Amazon si eBay și Folie de sticla pentru el, la preț decent. (pentru o folie de sticla).
Folia de sticla nu e obligatorie, dacă ești o persoana ce are grija sa nu-și scape telefonul pe jos.
Însă altfel, e binevenita.

| nyoentox2002 explică (pentru NLS):

La Huawei p40lite e fain ca e tel mai cunoscut si gasesc orice la el, sunt metode prin care sa ii pun google play, plus Huawei p40 lite e arata si mai bine pe spate, mai ales daca e pe negru, cica telefonul xiaomi se incarca mai greu

| Wr3nch a răspuns (pentru nyoentox2002):

Logic ca se incarca mai greu cand are bateria cu 20% mai marelaughing)