Acolo in documentul respectiv sunt prezentate specificatiile generale/ maxime ale PC-ului.
Daca ne poti spune ce capacitate RAM si procesor ai instalate.
Eu iti recomand un GTX 1660, oricare varianta a ei insa vei avea nevoie si de o alta sursa de curent pentru calculatorul respectiv.
Depinde ce componente o sa fie pe el, in documentatia de acolo sunt generale. Problema cu PC-urile OEM e ca nu prea ai loc in ele sa pui o placa video mai mare si s-ar putea ca nici sursa sa nu aiba suficienta putere. Nu stiu daca e cazul si cu asta, dar pentru siguranta, eu as merge pe un GTX 1650, o versiune mai compacta preferabil.
Intel i5 3570 3, 4 gh, 8 gb ram. Pei asta i si problema am o placa video, sapphire radeon hd 5770 si nu am avut loc s-o montez, plus ca nu are cablu de alimentare cu 6 pini la sursa asta...
Intel i5 3570 3, 4 gh, 8 gb ram
Pei din pacate am observat si eu, sursa e slaba, si nici macar nu are cablu de alimentare pentru placa video cu 6 pini
Poti merge pe un GTX 1650 sau un GTX 1660 si o sursa de alimentare. Daca ne spuneai si cat vrei sa investesti in componente sa stim ce recomandam.
Sa fiu sincer deja de la un update la procesor am ajuns sa imi iau un PC, si acum imi mai trebuie inca o sursa si o placa video
Deci mai mult de 300 de lei max 400 nu as mai da.
Pai in banii aia abia te incadrezi la un GT730 de 4Gb ddr3 sau un rx550 de 2 GB ddr5
Nici una, NICI UNA
trebuie sa schimbi si sursa mai intai, si presupun ca nu prea ai buget si pentru 150-200lei dati pe o sursa decenta
Salut. ti-as putea recomanda un RADEON RX 5700 XT
in cazul in care esti interesat uite aici un link sa arunci o privire https://www.it-fashion.ro/......-uefi.html