| sssSnake a întrebat:

Salutare, de ceva vreme mi-am reinstalat jocul Starcraft I, si as vrea sa situ cum fac sa ma joc pe net, adica sa imi fac reteaua aia sa mearga "Battelnet" va rog sa-mi ziceti! dau funditaaaa!

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Start -->(daca ai xp -->run)tastezi "regedit" -->Enter
Click pe + tongue la HKEY_CURRENT_USER, apoi + pe Software apoi + pe Battle.net si in final click pe Configuration.
Acolo ar trebui sa ai deja(de fapt toata chestia de la Battle.net pana aicibig grin trebuie, altfel creezi pe rand)o cheie multi-string numita:Battle.net Gateways.
In ea trebuie sa ai scris urmatoarele 2 servere romanesti(copiezi continutul - la tot ce scrie mai jos in acea cheie):

1001
02
server.robattle.net
2
Server Starcraft 1-robattle
starcraft.xplor.ro
2
Server Starcraft 2-scxplor

Sa nu uiti de funtitatongue sunt singurul si primul care o merit pana acumbig grin. Daca ai probleme, desi n-ar trebui sa ai(exceptand ce poate aparea in windows 7 la serverul scxplor), mai scrie o explicatie.

11 răspunsuri:
| Nyku_5126 a răspuns:

Cred c-ai uitat sa specifici cel mai important lucru, este original sau nu? Pentru ca metodele sunt total diferite. Astept raspunsul tau

| sssSnake explică:

E free de pe net

| M.Danny a răspuns:

ai devoie de garena iti faci cont si ai acolo in partea dreapata o lista cauti starcarft intri peo camera... si go go go

| sssSnake explică:

Bine, dar cand jucam eu era altfel, era ceva battlenet sau ceva de genu, intrai in starcraft, in multiplayer si acolo era battlenet! sper sa ma puteti ajutabig grin

| unicka a răspuns:

Poti sa iti faci o retea de prieteni cu care sa joci prin hamachi. e tot free doar ca va trebui sa inchizi toate programele care folosesc conexiunea la internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie ca jocul sa fie original si sa fie cineva sa joace cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu i-mi pare rau dar da-cal afli te rog sa-mi spui s-i mie unde l-ai aflat ok? Szasz_Imi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot nu pot

| Dragosalx a răspuns:

Cum se lanseaza bomba nucleara, dupa ce ai facut-o?

| Zenicide a răspuns:

Noobule laughing)))

| kosta32 a răspuns (pentru Aero):

Acum nu mai merge ce a scris aero. cred ca nu mai exista serverele. cum facem sa jucam starcraft pe battlenet?