| xyz12309 a întrebat:

Salutare, dezvoltatorul blocului a tras firele de cablu și de internet la diverse apartamente după cum a avut chef și în dormitor e semnal slab pe wireless la tv și am doar cablul tv, la un alt apartament e și o priza de date în dormitor pe același traseu cu cel de cablu, nu am idee cate coturi sunt la acel cablu dar bănuiesc că este destul de complicat. Pot pune un cablu de internet de cel de TV și un alt cablu TV și să încerc să scot originalul introducând și cablul de internet și TV? Am șanse?

2 răspunsuri:
| User257 a răspuns:

Dacă vrei să ai și TV și Internet, pentru TV doar cablu coaxial merge, și pentru Internet cablu Ethernet, nu merge cablu coaxial pentru Internet sau invers. Dacă ai un semnal slab wifi singura soluție este să îți iei Wireless Range Extender sau poate este de la Router, sau cabluri daca nu este contractul pe numele tau nu poți renunța la furnizor daca ai contract poți renunța când expiră perioada contractuala de 24 luni. Daca a pus cablurile pe hol nu este nicio problemă daca a pus cablurile la tine in locuință este o problema fiecare să îți facă ce contract vrea la el acasă că Țara asta România a ajuns că acceptam totul fiecare ilegalitate trebuie pedepsită, daca ne am implica toți s-ar rezolva ceva, Statul Român este de vina pentru că oamenii sunt buni când aduc bani la Bugetul de Stat când nu mai au ce să i-a nici nu se mai uita la tine. Oricum îți doresc o zi buna și sa rezolvi problema.

| xyz12309 explică (pentru User257):

M-am mai documentat și din coaxial exista un adaptor din care pot scoate și coaxial pentru tv și internet...cred că am să apelez la această soluție.