| IONUTZU1999 a întrebat:

Salutare,eu am 2 pc si as vrea sa copiez pozele de pe unul pe altul...fisierul are 20 gb ambele pc-uri au acces la net merg bine dar cu ce program sa le copiez de pe unu pe altu?(teamwiewer nu merge zice sa astept 1 zi si imi da eroare dupa 6 min)

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Daca ai un router wireless, foloseste sharding-ul de fisiere+windows homegroup. Sau tot asa, daca ai router sau cel putin un cablu crossing over, foloseste un program pentru transfer ftp.

7 răspunsuri:
| shannygelu a răspuns:

Cu un stick de 32

| Evolution a răspuns:

Nu ai un stick ceva? dacă sunt conectate la acelaşi provider de net (prin router) poţi face transfere de fişiere între ele prin reţea şi ajunge undeva la 80-90 de mb/s (depinde de puterea routerului) când transferi fişiere între ele, depinde ce windows ai, trebuie să activezi folder sharing şi să dezactivezi antivirusul, caută pe google că nu ştiu ce windows ai şi chiar nu pot să îţi explic fără să îţi arăt imagini.

| ombladon a răspuns:

Muta HDD-ul si copii direct de pe el.

| zahy a răspuns:

Cel mai repede scoate un hard si monteaza la celalalt pc asa ai 2 HD si iti mai apare in my compiuter F: G: sau cum itii apare tie e cel mai repede

| Cronki a răspuns:

Http://videotutorial.ro/......ial-video/
Un video tutorial plictisitor, dar util pe viitor. Este exact varianta lui @Evolution explicata intr'un video. Eu am incercat cu un cablu de "net" obisnuit si a functionat cei drept un pic mai lent, aproximativ 10Mb/s. Mufarea unui cablu CrossOver ca in schita data in acest tutorial duce la un transfer mai rapid de fisiere (maxim posibil).
Daca nu doresti sa te complici, cauta un usb stick/card de capacitate mare, ori muta hardurile, sau daca ai timp poti transfera in x ore, cu 2 adrese de skype (nu se opreste transferul. Alte posibilitati nu sunt!

Exista cablu mufat in ambele capete USB (cei drept il gasesti cam greu) cu un dispositiv electronic la mijloc + un CD cu soft care faciliteaza transferul intre doua calculatoare (cable direct usb transfer).

| horia2012 a răspuns:

Ce sistem ai? Xp sau W7?

| IONUTZU1999 explică (pentru sltlp):

Multumesc.asta am facutbig grin