Una soft.
Verifică în services servicicul Microsoft Ngen(nu știu cum). Sunt două servicii de la net frimework care sunt implicit pe autoamtic și teoretic optimizează conexiunea de internet, practic nu, ci doar țin procesorul încarcat.
A doua
Sistem de operare ce nu este dimensionat să lucreze cu hardware-ul ce îl ai, si pe desupra ne optimizat, contrafăcut sau pirat cu loadere și alte idioțenii de-astea.
A treia.Avg-ul.
problemă hardware
Depinde cum ai curața laptop-ul de praf. Daca l-ai dus la service înseamnă ca a fost curațat cum trebuie, nu folosind șpray-uri sau aspiratorul ca românu.
Dacă nu văd măcar cum e treaba în task manager sau în startup manager nu pot numai să presupun.
Succes
In primul rand cu avg nu o sa gasesti niciodata virusi stai calm nu mai da cu el, poate daca vrei da cu el afara, si in cazul in care nu te ajuta calcu prea mult baga nod32 e mai bunicle(asta daca nu ai posibilitatea sa bagi kaspersky) si in al doilea rand daca tot consideri tu ca e posibil sa fie softul de ce nu incerci sa bagi din nou winu si sa vezi ce si cum, daca tot la fel iti face atunci fugi cu el la un service pentru ca e posibil sa aiba ceva probleme interne
Răspuns raportat.Citește regulile de conduită,. adică cei 7 ani de acasă pe care se pare ca nu îi ai(ceva îmi spune ca ai fost o dată suspendat sau avertizat pentru așa ceva). Poți avea calculatoare și de 100 de ani dacă habar nu ai să le repari și sau de cum se face treaba cum trebuie pe ele nu ca românu, care se știe ca e un cioban cibernetic din fire.Am întâlnit mulți ca tine, după de-ăstia ca tine am avut rework-rui, în unele situații cu probleme iremediabile.Dar desigur habar nu ai de asta. Apucă-te și învață service de calculatoare dar cum trebuie nu cum știi acuma că asta îi fix pix, și apoi insultă userii de pe TPU, si dă-ti cu parerea.
Nod 32? adică îl pui pe om sa sară din lac în puț.Te pricepi tare bine la calculatoare.Ei ei..Recomandare mea pentru TAStefan este că dacă se ia după astfel de „meșteri" ca tine are șanse de peste 80% să ajungă pe mîna mea la rework cu calculatorul.Eu nu pot decît să mă bucur, deci da-ți înainte fraților ca din cauza voastră mai mînc o zeamă bună de pe cei ce i-ați executat, da nu intenționat, ci ca habar nu aveți de service calculatoare sau de calculatoare măcar.(de data asta am corectat replica ca să nu mai zici că nu scriu corect )
Nu stiu ce stii tu si ce ai in capul tau dar te asigur 100% si mie la mie si cum vrei tu, ca nu sare din lac in putz si daca citeai cu atentie problema lui iti dadeai seama ca nu avea ce alt antivirus bun sa bage decat nod 32.
adica hai frate acum sincer te dai mare mester de calculatoare din cate vad si imi vorbesti de avg ca este antivirus, ce dracu ma, te faci singur de ras, ca tii tu avg ca sa zicem ca poate stii sa umbli cu pc-ul si stii sa te feresti de virusi nu zic nu, dar totusi le persoane straine recomanda-le frate antivirus nu jucarii, nu counter strike, ca la drept vorbind avg, avir, avast, si alte cele sunt niste prostii nu se pot numi antivirusi. iar baiatu din configuratia pe care o are nu are posibilitate sa bage kaspersky sa rezolva treaba.
si bine acum stiu ca o sa imi zici ca e mai bun bitdefender si iti dau si un raspuns ti-ai luat teapa la fel ca ceilalti mii de useri
oricum bafta la ceea ce faci tu
Asta îi ziceam și eu.Probelma este AVg-ul.Nu ai avut răbdare să citești
Hai să fin cinstiți.Nu exista antivirus doar aplicații comerciale ce au ca scop instaurarea panicii printre userii de calculatoare, cu scopul de a scoate bani de pe aceștiaChiar producătorii de antiviruși lansează pe net „viruși deosebit de periculoși", în realitate inexistenți ci doar aplicații ce încarcă procesorul și dă miraj userului ca are sistemul infectat și apoi iți oferă soluția prin update, uneori contra cost.Asta îi ziceam și eu.
AVG și mai ales Nod 32, pe ultimul l-am străpuns cu 2 troieni de boot fără nici o problemă, troieni ce asociați au format un keylogger.Deci este o mizerie comercială la fel ca norton-ul panda și Avast-ul.Singurul antivirus care mai seamănă cu un antivirus ar fi kaspersky și Avira.Sunt singurele programe de astea de încerdere, siTrafic Light-ul de la biddefender, că antivirusul lor dacă știi ce să îi faci îl virusezi cu tot cu Windows. Vrei să faci un test cu bid defender-ul așa ca să te amuzi.Dar numai în masina virtuală ca de o faci pe sistem riști să te alegi cu bad logic pe hard, deci nu recomand live.
Bine eu testez prostii de astea ca să găsesc antidotul și să ofer soluții real de securitate clienților, nu prostii comerciale, că nu lucrez comercial.Mi-o ajuns de m-am scîrbit cînd lucram în service.Nu ma pretez la așa ceva și nici nu îmi folosesc cunoștințele astea în a face rău, cu toate ca de vreau aș putea hăcui un Windows instalat românește în 20 de minte e conversație pe messenger cu victima sau pescuid-ul via e-mail.Dar de ce s-o fac când pot să îl ajut ca să se protejeze de așa ceva.
.Am testat cu un troian și l-am injectat în antivirus când era actv și ce o fost tare e că l-o rezolvat de tot .Dar îmi place de ei că tot timpul inovează ceea ce la final o să fie o chestie benefică, cu condiția sa nu fie prea târziu.
Deci vezi cum tragi concluziile înainte de a știi că tocmai asta îi explicam omului că nu e o soluție bune ceea ce a făcut.
De m-aș putea exprima și non verbal prin scris m-as face mult mai bine înțeles winking.
în 6 ani de service calculatoare multe porstii cibernetice am văzut, și văd în continuare; de la mizeria și nemerniciile de tip mafiot-o staliniste ale Microsoft pînă la așa anumitul „deșteaptă-te române" în It, știi faza cu Linuxul ce acuma îl folosește armata română, Adică tehnologie militară ce Amercanii o folosesc de ani buni. Până și NASA de când or fost hăcuiți de ruși folosesc Linux.Foarte trae
Bine era doar o paranteză.
Succes și ție.