Salut poti merge si la un service, acolo iti vor dezlipi microschema cu bios si va rescrie din nou biosul.
Voi merge cu el la un service, poate reusesc ei ceva.Multumesc pentru raspuns!
Da sigur te vor ajuta, daca spui ca totul e in regula si doar cand intri in bios face probleme cred ca e din cauza biosului, eu ma mai gandeam si la placa video fiindca tu ai spus ca trebuie sa desenezi meniul biosului, mult noroc.
Scrie o scrisoare firmei producatoare (ASUS) si cere-le sfatul. Ar fi foarte util daca ai anexa si o filmare clara a fenomenului.
Cu cativa ani in urma, si eu am trimis niste observatii, chiar la firma ASUS (cand inca au fost la inceputuri).
Marea mea surpriza placuta a fost ca, mi-au trimis o cutie mare de componente, suficient pentru mai multe sisteme, drept rasplata.
Am crezut ca a fost o greseala, dar mi-au explicat ca acel cadou este mult mai rentabil pentru ei decat sa tina sute- sau mii de cercetatori in laboratoare, asa ca le este mult mai util sa premieze pe cei care le ajuta cu semnalarea problemelor aparute.
De atunci ASUS a ajuns unul din cele mai mari firme mondiale in domeniul IT si telecomunicatii.
Probabil, politica lor de control al calitatii a avut un cuvant greu de spus in accensiunea lor.
Multumesc frumos pentru raspuns! Chiar nu mi-a trecut prin cap sa le cer ajutorul.
anonim_4396 întreabă: