Salut poti merge si la un service, acolo iti vor dezlipi microschema cu bios si va rescrie din nou biosul.
Scrie o scrisoare firmei producatoare (ASUS) si cere-le sfatul. Ar fi foarte util daca ai anexa si o filmare clara a fenomenului.
Cu cativa ani in urma, si eu am trimis niste observatii, chiar la firma ASUS (cand inca au fost la inceputuri).
Marea mea surpriza placuta a fost ca, mi-au trimis o cutie mare de componente, suficient pentru mai multe sisteme, drept rasplata.
Am crezut ca a fost o greseala, dar mi-au explicat ca acel cadou este mult mai rentabil pentru ei decat sa tina sute- sau mii de cercetatori in laboratoare, asa ca le este mult mai util sa premieze pe cei care le ajuta cu semnalarea problemelor aparute.
De atunci ASUS a ajuns unul din cele mai mari firme mondiale in domeniul IT si telecomunicatii.
Probabil, politica lor de control al calitatii a avut un cuvant greu de spus in accensiunea lor.
Multumesc frumos pentru raspuns! Chiar nu mi-a trecut prin cap sa le cer ajutorul.
Voi merge cu el la un service, poate reusesc ei ceva.Multumesc pentru raspuns!
Da sigur te vor ajuta, daca spui ca totul e in regula si doar cand intri in bios face probleme cred ca e din cauza biosului, eu ma mai gandeam si la placa video fiindca tu ai spus ca trebuie sa desenezi meniul biosului, mult noroc.