| dommian a întrebat:

Salutare la toți, am un Logitech z906 și am primit încă un Logitech z625 exista posibilitatea sa le unesc pentru a crea un sunet 7.2?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti deoarece arzi finalii sau integratul de sunet ca pui sarcina prea mare, si la bloc nu ai voie sa dai muzica la maxim, asa ca este suficient un sistem ca doar nu ai discotecă in casa.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut, da, este foarte posibil, dar solutia depinde si de sursa de semnal la care vei conecta aceste sisteme. Ca sa iti explic mai detaliat, te rog sa imi spui la ce vrei sa le montezi (pc, laptop, telefon).
Daca este vorba de pc/laptop, spune-mi ce tip de placa este, mai exact cate iesiri ai la ea. Placile pot fi 2.0, 5.1 cu 3 jack-uri sau cu conector DIN, sau 7.1 cu 4 jack-uri de iesire sau mufa DIN.

In cazul in care ai la dispozitie doar o mufa jack de semnal (cum ar fi de la un laptop oarecare sau un telefon mobil), folosesti un splitter jack si conectezi ambele sisteme pe functia "auxiliar". Se vor auzi toate difuzoarele, se va auzi foarte ok, insa sunetul va fi stereo, nu 7.2

Splitter: https://www.emag.ro/......D7H8YSBBM/
https://www.emag.ro/......D5Z3B6BBM/

| dommian explică (pentru anonim_4396):

Sunt la casa, cum adica ard finalii? Ma gândeam dacă as pune z625 front left and right cu centralul de la z906 Iar restul sa ii pozitionez corespunzător schemei de la placa audio 7.1?

| dommian explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Salut eu m-am gândit la o placa de sunet 7.1 conectat cu cele 3 jack'uri de la z906 plus cel de la 625, sa pun sateliții de la 625 pe față cu centralul de la 906 și restul sa-i amplaseze conform schiței de la placa de sunet, problema ce o vad se vor sincroniza corect? Ținând cont ca voi avea 2 console individuale și ma gândesc ca sateliții de pe 625 vor fi mai puternici decât restul, și cum sincronize subuferii? Ca doar un jack de pe placa de sunet îl face sa sune

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru dommian):

Nu vei avea probleme de sincronizare, e vorba de semnal analog, care ajunge instant la destinatie. Am facut configuratii din astea, nici macar nu era aceeasi marca de sisteme audio, iar de auzit se auzea perfect, sincronizat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru dommian):

Asta e un nebun, linge pantofi si delireaza pe TPU. Nu-l baga in seama.
Finalii sunt la iesirea din amplificatorul sistemului, spre difuzor. N-are nici o legatura cu modul in care imparti semnalul, nu il suprasoliciti cu nimic, ba chiar s-ar putea sa ajunga la el un curent ceva mai mic, fiind vorba de foarte multe conexiuni, din aceeasi preamplificare.