6800gt nu e compatibila in genral(Are si versiuni cu pcie dar si cu agp). Oricum, e veche, consuma enorm, si la perforamnte... bate vantul. La fel si gt 610, e o placa video slaba, dar macar consuma putin.
GT610 nu e chiar slaba, poti juca si Assassin's creed III cu ea.Dar scria la GT610 ca are slot 2.0 PCI x 16, numa ca eu am 1x PCI x 16, si de aia, vreau sa stiu daca mi-ar merge.
O sa mearga. Dar e slaba, e cea mai slaba placa din seria 600. Si ce, asa de deschis jocul cred ca deschizi cu orice prastie de placa video. Dar cand vezi ca abia rulezi jocul cu setari minime la 15 cadre, atunci nu se mai numeste ca e buna, ci ca e sub limita de slab. Placi slabe sunt cele gen gt630.
Ok, mersi pentru raspuns, dar cauta si tu pe youtube "playng assassin's creed III on nVIDIA geforce GT610, sutarile nu stiu, cred ca sunt la medium si merge foarte bine, fara 'pic de lag.
Nu ma intereseaza ce pun aia pe youtube adesea. Si stiu ce e aia placa buna si care e o placa slaba, si foarte slaba. Nu trebuie sa imi demonstrezi mie nimic. Ti-am zis, banii tai, tu cumperi ce vrei.
JunNnkie întreabă:
Andrei1124 întreabă: