Pe langa antivirus mai am instalat Malwarebytes cand suspectez ceva malware dar cum nu-s cu jocurile video instalate la intamplare de pe net zic ca e un mediu curat la mine.
Eu folosesc Avast si nu am probleme de niciun fel. Sigur ca ma tot pistoneaza sa instalez o varianta Premium sau servicii VPN, dar ignor si imi vad de treaba.
Toate aplicatiile te pot spiona intr-un fel sau altul, dar daca stergi regulat istoricul din browser, te simti mai putin descoperit.
AVG e parte acum din Avast, dar tot nu l-as instala.
Eu folosesc pachetul BC&K, varianta 2010 and beyond.
Daca vrei ceva mai de doamne ajuta: Avast.
Dar combinat macar cu ce am zis mai sus.
Dacă ai Windows 10 cu licență și folosești ca browser doar Microsoft Edge e foarte bun antivirusul integrat Windows Defender eu asta am pe unul din laptopuri. Îl folosesc pentru muncă. Am pe el doar Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader, CCleaner, VLC, WinRar, Google Chrome, Opera Browser și BS Player.
Pe celălalt laptop am și jocuri, mă mai uit și la filme pe diverse site-uri și am instalat Avast free. Mă cam enervează cu propunerile de a trece la varianta premium și cam atât. In rest își face bine treaba.
Periodic scanez ambele laptopuri cu Norton Power Eraser. Nu e antivirus e o unealtă antivirus. Nu se instalează. Îl descarci de pe site, îl rulezi și cureți cu tot ce găsește suspect! Nici varianta ta cu Malwarebytes nu e rea pentru a doua părere dar e free doar 14 zile după care poți face doar scanare!
Avg si avira sunt cele mai PROASTE programe antivirus care exista
incearca Avast, ala e bun, folosesc de ani buni
Am testat Avira cu ani in urma, pe vremea aia gasisem un troian real, care nu mai era nici nou, ei bine l-am instalat binemerci si clientul si adminul de parca nu aveam Avira deloc, de atunci stram din nas numai cand aud de Avira
iar Avast are o chestie de care nu am mai auzit niciodata la un alt antivirus: scanare la boot, adica intr-un moment in care sunt mult mai putine sanse ca un virus sa fie activ